Leestijd: 4 minuten
youtube-video-thumbnail

Alles over Combiwel voor Kinderen

Wil je meer weten over ons kinderdagverblijf in Amsterdam? Lees dan ons informatieboekje. Zo weet je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn, hoe je een extra dag aanvraagt en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Neem contact op

Via ons handige contactformulier
of telefonisch op werkdagen
tussen 09.00 – 12.00 uur
of tussen 13.00 – 17.00 uur

Telefoon

020 577 11 33

E-mail

[email protected]
Postadres algemeen
Combiwel voor Kinderen
Postbus 95304
1090 HH Amsterdam

Waarom kies je voor ons?

Omdat we staan voor persoonlijke aandacht, we een zorgzame en professionele organisatie zijn en we veel ervaring hebben. Kinderen staan bij ons centraal. Daardoor ontwikkelt je kind zich goed en komt het met veel plezier naar onze dagopvang, buitenschoolse opvang of de voorschool. Wij hebben vestigingen in Amsterdam Noord, Zuid en West.

Hoe zijn onze locaties?

Onze locaties zijn vrolijk en uitdagend ingericht, schoon en veilig. Je kind wordt uitgenodigd om te spelen, leren en ontdekken. Met spel, leerzaam materiaal en speelgoed prikkelen wij de zintuigen van je kind. In veel van onze locaties wordt nauw samengewerkt met de teams van basisscholen. Zo zorgen wij ervoor dat je kind een gemakkelijke start heeft op de basisschool.

Wie controleert ons?

Onze groepen worden zorgvuldig geïnspecteerd door de GGD. Bij de locaties tref je de actuele inspectierapporten aan. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een VOG van de overheid. Met scholing volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van opvoeding en verzorging. Op die manier garanderen wij de hoogst haalbare veiligheid.

Neem een kijkje bij ons binnen

1. Kennismaken

2. Inschrijven

Dat gaat heel erg eenvoudig! Je kunt gebruik maken van ons handige online inschrijfformulier. Lukt het niet op de computer? Neem dan contact op!

3. Aanbieding

Snel na je inschrijving hoor je welk aanbod wij kunnen doen. Accepteer je het aanbod, dan maken wij de overeenkomst op en informeren wij je over
de wijze van betalen. Daarbij krijg je tevens informatie over het aanvragen van de Kinderopvangtoeslag of Gemeentetoeslag.