Leestijd: < 1 minuten

Deel dit artikel:

Dag van de Voorschool – woensdag 26 oktober

Leestijd: < 1 minuten

Op woensdag 26 oktober vindt de jaarlijkse Dag van de Voorschool plaats. Op deze open ochtend kun je onze Peutercombi voorscholen bezoeken! Je bent van harte welkom om tussen 10.00 – 12.00 uur binnen te lopen en een kijkje te nemen bij een voorschool locatie naar keuze. Je krijgt deze dag alle informatie over de voorschool.

Klik hier en zoek een locatie in je buurt!

Wat is de Peutercombi voorschool?

Onze Peutercombi voorscholen bereiden kinderen voor op de basisschool, zodat zij een goede start hebben. Dat doen we met ‘Spelen & Leren’, zodat de kinderen ook veel plezier hebben. Want een kind dat plezier heeft, ontwikkelt zich goed. De Peutercombi voorschool is voor peuters van 2 tot  4 jaar. Er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen en bewegen. Het programma en de werkwijze van de voorschool sluiten aan bij het programma en de werkwijze in groep 1 en 2. Hierdoor is voor uw kind de overgang naar de basisschool makkelijker.

AT5 op bezoek bij de voorschool

Bekijk hier het programma AT5 informeert over het belang van de voorschool. Het filmpje is opgenomen bij onze voorschool bij Kindcentrum Bekkers.

Deel dit artikel:

Relevant nieuws

Activiteiten inspiratie voor de extra lange kerstvakantie

Leestijd: 2 minuten Een extra week vakantie voor de BSO kinderen. De één zal een gat in de…

Lees meer   

Wijziging rekeningnummer vanaf 1 januari 2022

Leestijd: < 1 minuten Per 1 januari 2022 wijzigt het rekeningnummer van Combiwel voor kinderen. De laatste automatische incasso…

Lees meer   

4 leuke Sint & Piet activiteiten voor jong en oud

Leestijd: 2 minuten Zingen voor de kachel, de spanning of er wel of niet wat in het schoentje…

Lees meer   

Herfstvakantie activiteiten voor de allerkleinsten

Leestijd: < 1 minuten Tijdens de herfstvakantie worden er allerlei leuke (gratis) activiteiten in Amsterdam georganiseerd voor de allerkleinsten…

Lees meer   

logo-combiwel-voor-kinderen