Peutercombi voorschool (peuteropvang 2 - 4 jaar) in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een peuteropvang in Amsterdam? Combiwel voor Kinderen heeft diverse peuteropvang locaties in Amsterdam West, Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid. Peutercombi Voorschool is peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar, ter voorbereiding op de basisschool. Bij Combiwel voor Kinderen werken we volgens een voorschoolmethodiek, waarbij we de ontwikkeling van kinderen stimuleren door het spelen van spelletjes, tekenen, knutselen, puzzelen, zingen en taal. Wij werken met onze methode samen met basisscholen, waardoor de stap naar de basisschool makkelijker wordt.

Wat doen we op onze peutercombi voorschool?
Onze peutercombi voorschool is een gezellige en veilige plek waar kleine peuters uitgroeien tot jonge kleuters. Een plek waar je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen, zelf initiatief leert nemen en zelfstandiger wordt ter voorbereiding op de basisschool. Iedere dag is een nieuw avontuur en dit is de plek waar jouw kind zijn eerste vrienden maakt. Je peuter leert zingen om de woordenschat uit te breiden en beweegt om de motorische ontwikkeling te stimuleren. Er wordt gelezen, geknutseld en je dappere peuter kan zijn fantasie de vrije loop laten door lekker te spelen. De pedagogisch medewerkers begeleiden jouw peuter en leren je kind samen spelen, voor zichzelf op te komen en elkaar te helpen. Wij geven jouw peuter een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving waar ruimte is voor spannende avonturen. Iedere zes weken is er een nieuw thema, met op het thema gerichte activiteiten. We bieden ouders Combiwel Uit & Thuis aan. Informatie en tips over de thema’s om thuis heerlijk met je peuter in het thema te spelen, en zo gezamenlijk de ontwikkeling van je peuter te versterken.

Is dit iets voor jouw nieuwsgierige peuter?
Kom dan snel kijken op bij Peutercombi Voorschool van Combiwel voor Kinderen, in Amsterdam West, Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid. Breng een bezoekje aan de locatie of maak (bij voorkeur) telefonisch een afspraak voor een kennismaking. Je kunt je ook inschrijven via ons inschrijfformulier.

Kennis maken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking. Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Vraag een gesprek aan