Leestijd: 2 minuten

Voorschool (2 - 4 jaar) in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een voorschool (peuteropvang) in Amsterdam? Combiwel voor Kinderen heeft diverse voorschool locaties in Amsterdam West, Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid.

 

Bij Combiwel voor Kinderen werken we volgens een voorschoolmethodiek, waarbij we de ontwikkeling van kinderen stimuleren door het spelen van spelletjes, tekenen, knutselen, puzzelen, zingen en taal. Wij werken met onze methode samen met basisscholen, waardoor de stap naar de basisschool makkelijker wordt.

Een gezellige en veilige plek

Onze voorschool (peuteropvang) is een gezellige en veilige plek waar kleine peuters uitgroeien tot jonge kleuters. Een plek waar je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen, zelf initiatief leert nemen en zelfstandiger wordt ter voorbereiding op de basisschool. Iedere dag is een nieuw avontuur en dit is de plek waar jouw kind zijn eerste vrienden maakt.

Samen spelen en leren

Je peuter leert zingen om de woordenschat uit te breiden en beweegt om de motorische ontwikkeling te stimuleren. Er wordt gelezen, geknutseld en je dappere peuter kan zijn fantasie de vrije loop laten door lekker te spelen. De pedagogisch medewerkers begeleiden jouw peuter en leren je kind samen spelen, voor zichzelf op te komen en elkaar te helpen. Wij geven jouw peuter een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving waar ruimte is voor spannende avonturen.

Elke zes weken nieuw thema

Iedere zes weken is er een nieuw thema, met op het thema gerichte activiteiten. We bieden ouders Combiwel Uit & Thuis aan. Informatie en tips over de thema’s om thuis heerlijk met je peuter in het thema te spelen, en zo gezamenlijk de ontwikkeling van je peuter te versterken.

Is dit iets voor jouw nieuwsgierige peuter?

Kom dan snel kijken op één van de voorscholen van Combiwel voor Kinderen, in Amsterdam West, Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid.

Schrijf je direct in

Kom snel eens kijken bij één van onze locaties in Amsterdam door hiernaast een rondleiding aan te vragen. Of schrijf je direct in.

Vraag een rondleiding aan

Als je geïnteresseerd bent, kun je een bezoekje brengen aan de locatie. Om een afspraak te maken gebruik je dit inschrijfformulier.

icoon-binnenkijken-buitenschoolseopvang

Onze voorscholen in beeld