Leestijd: 2 minuten

Een zorgzaam kinderdagverblijf (0 - 4 jaar) in Amsterdam

Wil jij graag werken, studeren of tijd voor jezelf?  Kinderdagverblijf Combiwel voor Kinderen heeft diverse locaties in Amsterdam Noord, Amsterdam West en Amsterdam Nieuw-West.

 

Zoek je een kinderdagverblijf in Amsterdam?

Ontdek interesses en talenten

Elke locatie biedt jouw kind avontuurlijke belevenissen en leerzame activiteiten aan. De kinderen gaan veel naar buiten en er wordt speelgoed aangeboden dat past bij de ontwikkelingsfase van je kind. Wij bieden rust en veiligheid, maar we prikkelen ook de nieuwsgierigheid van het kind. Op het kinderdagverblijf kunnen kinderen van alles zien, horen, proeven, voelen en beleven. Op deze manier ontdekken zij hun interesses en talenten.

Zorg staat voorop

Onze gediplomeerde medewerkers weten wat jouw kind nodig heeft, zodat jouw kleine Amsterdammertje zich helemaal thuis voelt. Bij ons staat de zorg voorop. Bij een baby houden we rekening met het ritme van thuis. Een goed ritme en op tijd eten, slapen én knuffelen is erg belangrijk.

Professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding

Het kinderdagverblijf van Combiwel voor Kinderen is een non-profitorganisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij bieden professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar.

Schrijf je direct in

Zoek je een kinderdagverblijf in Amsterdam die veiligheid biedt, maar ook de talenten van jouw kleintje ontdekt? Kom dan eens kijken bij onze kinderopvang in Amsterdam Nieuw-West of kinderdagverblijf in Amsterdam West en Amsterdam Noord. 

Vraag een rondleiding aan of schrijf je direct in.

 

Vraag een rondleiding aan

Als je geïnteresseerd bent, kun je een bezoekje brengen aan de locatie. Om een afspraak te maken gebruik je dit inschrijfformulier.

icoon-binnenkijken

Onze kinderdagverblijven in beeld