Leestijd: 4 minuten

Omdat jij als pedagogisch medewerker meer wilt dan kinderen een leuke dag bezorgen

Samen met jou willen we ervoor zorgen dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen. Doe je met ons mee?

 

Ben jij iemand die écht het verschil wil maken in het leven van een kind? Ongetwijfeld heb jij jezelf in de afgelopen tijd wel eens afgevraagd of je huidige baan nog wel klopt met waar jij voor staat en wat je in dit vak nodig hebt. Je bent met hart en ziel bij kinderen betrokken. En je wilt daarin het beste van jezelf geven. Wij bieden je daarvoor de structuur, de faciliteiten en de visie. Wij zijn Combiwel voor Kinderen, één van de grootste kinderopvangorganisaties in Amsterdam. Met een heldere visie over wat we met jóu willen bereiken: gelijke kansen voor élk kind. En dat krijgen we sámen met jou voor elkaar.

Sanne_def stills.00_03_03_18.Still032

Wij boffen met jou als collega!

Je gaat deel uitmaken van een team met enthousiaste medewerkers die allemaal het talent hebben om iets extra’s in te brengen. Zo zingen we veel en maken we muziek met kinderen, besteden we aandacht aan cultuur, wordt er veel bewogen of gesport met de kinderen en wordt er aandacht besteed aan een gezonde leefstijl.

Je komt te werken binnen een stabiele, warme en betrokken organisatie waar echt naar jou wordt geluisterd. En met alle ruimte voor maximale ontwikkelingsmogelijkheden binnen én buiten je vakgebied.

Contract voor één jaar

Daarna mogelijkheid voor contract voor onbepaalde tijd. Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, fietslease en eindejaarsuitkering van 3%

Salaris

De functie is ingedeeld in schaal 6 (minimaal € 2.539,- maximaal € 3.489,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) volgens de CAO Kinderopvang.

Betrokken organisatie

Je komt te werken bij een warme en betrokken organisatie waar je alle vertrouwen krijgt

Ruimte voor jouw ideeën

Je krijgt de ruimte voor je ideeën over werken met kinderen en om aan de slag te gaan met jouw talent

Onze locaties

Samen met je collega’s ben je als pedagogisch medewerker verantwoordelijk voor de liefdevolle opvang, verzorging, ontwikkeling en begeleiding van kinderen.

Er is nauw contact met de ouders of opvoeders van de kinderen. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van ons pedagogisch beleid en kunt meedenken over de communicatie en PR voor je locatie. Naast de afstemming en samenwerking met je directe collega’s, werk je ook nauw samen met zorgcoördinatoren, pedagogisch coaches en anderen.

Verder zorg je samen met je team voor een fijne, inspirerende werkomgeving en het geeft je energie om met de kinderen fantastische en leerzame avonturen te beleven. Allemaal omdat je ernaar streeft dat kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen. Je droomt groots, net zoals wij!

Bekijk hiernaast onze vacatures op verschillende locaties in Amsterdam Noord, Zuid en West.

Geef jij peuters een goede start?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerker om ons team te versterken! Vind jij werken met kinderen het allerleukste wat er is? Wil jij echt het verschil maken in het leven van jonge kinderen en ouders? Dan verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega!

Waar ga jij werken

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan bij Voorschool De Zijderoute in Amsterdam West. Er is een hechte samenwerking met basisschool De Zijderoute, het programma en de manier van werken van de voorschool sluit aan bij het programma en de manier van werken in groep 1 en 2 zodat een doorgaande leerlijn gewaarborgd is. Met diverse thema’s wordt aandacht besteed aan taalvaardigheid en algemene ontwikkeling zodat de peuters met een goede start aan de basisschool beginnen.

Jouw functie

Sommige peuters hebben wat extra aandacht en begeleiding nodig! Samen met je collega’s geef jij ze liefdevol een duwtje in de goede richting.

Als HBO pedagogisch medewerker vervul jij een leidende en coachende rol op de groep. Aan de hand van een vast dagritme, een leerprogramma en uitdagende activiteiten geef jij peuters de beste voorbereiding op het basisonderwijs. Je speelt goed in op de behoefte van kinderen en betrekt ouders bij de ontwikkeling van hun kind. Naast de afstemming en samenwerking met je directe collega’s, werk je ook nauw samen met zorgcoördinatoren, ouder- en kind adviseurs en anderen. Daarnaast creëer je een fijne sfeer waarin kinderen zich thuis voelen en worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen.

Dit zoeken wij

Jij hebt je als pedagogisch expert al bewezen. Kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben zie je als een uitdaging.

Verder:

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma Pedagogiek, SPH of vergelijkbaar die jou kwalificeert voor de kinderopvang. Wil je weten of jouw diploma voldoet? Check dit op kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een VVE certificaat of je bent bereid deze te behalen;
 • Naast je HBO opleiding is het een pré als je in het bezit bent van een certificaat HBO’er op groep of meewerkend coach;
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring in de kinderopvang;
 • Je kan goed leidinggeven en staat sterk in je schoenen;
 • Je bent deskundig en professioneel en hebt een flexibele instelling;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal op niveau 3F;
 • Uitstekende communicatie vaardigheden, zowel met kinderen als ouders;
 • Een proactieve, open en flexibele werkhouding is een must;
 • Werkdagen; maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wat bieden wij jou

Je krijgt een jaarcontract voor 26 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar een vast contract.

Verder nog:

 • Salaris tussen de € 874 ,- en € 3.837,- o.b.v. 36 uur per week (schaal 7 van de CAO Kinderopvang);
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3%;
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (bij een 36-urige werkweek);
 • Een vergoeding van je reiskosten (€ 0,23 per kilometer of een NS Business Card);
 • Een bijdrage in jouw pensioen bij PFZW en korting bij collectieve zorgverzekeringen;
 • De mogelijkheid tot een (elektrische) leasefiets;
 • Diverse trainingen en cursussen die jij mag volgen;
 • Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent.

Kom kennismaken!

Ben je enthousiast? Leuk! Dan maken wij graag kennis met jou! Wil je eerst graag meer weten? Bellen of appen mag naar onze Corporate Recruiter Coby; 06 25 33 39 89 of door een mail te sturen naar [email protected]

Ben jij als pedagogisch medewerker toe aan een nieuwe uitdaging? Werk jij graag met jonge kinderen met extra ondersteuningsbehoefte? Voor onze plus plus peutergroep in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ervaren pedagogisch medewerker.

 • Naast de dagelijkse verzorging van de kinderen speel je tegelijkertijd in op de extra ondersteuningsbehoefte van ieder kind;
 • Je bent constant bezig met hoe je kinderen toch dat stapje in zijn of haar ontwikkeling kan laten maken.
 • Gesprekken met ouders, zorgcoördinator en het OKT is ook onderdeel van je werk;
 • Woensdag en donderdag van 8.30 - 13.30 uur
 • 12 uur per week beschikbaar

Kindcentrum (KC) Houthaven is gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw in de Spaarndammerhout / Westerpark buurt. We werken samen met de Openbare Daltonschool De Spaarndammerhout en Onze Amsterdamse School. Samen werken we gericht aan de ontwikkeling van onze kinderen. We zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer en er zijn volop mogelijkheden voor de kinderen om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen.

 • Breed aanbod aan activiteiten gericht op kunst en cultuur;
 • Genoeg ruimte om buiten te sporten en te spelen;
 • Talenten ontwikkelen en plezier maken;
 • Gevarieerd eten, met name lekker veel groente en fruit;
 • 27 -36 uur per week beschikbaar

In de Banne in Amsterdam Noord is Peutercombi voorschool de Botteloef gelegen. In hetzelfde gebouw is ook basisschool De Botteloef gehuisvest. Dit is een kleinschalige buurtschool, ruim opgezet en met veel groen. Kortom, alles onder 1 dak!

 

 • Op deze ruim opgezette peuteropvang met veel groen bereiden we kinderen voor op de bassischool;
 • Dit doen wij in kleine groepen van maximaal 15 kinderen zodat we elk van hen de juiste aandacht kunnen bieden;
 • Breed aanbod aan activiteiten gericht op kunst en cultuur;
 • Genoeg ruimte om buiten te spelen en plezier te maken;
 • Gevarieerd eten, met name lekker veel groente en fruit!

Dit breng jij mee

Je bent in het bezit van een diploma (MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang. Wil je weten of jouw diploma voldoet? Check dit op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Kennis, inzicht en vooral gevoel voor wat kinderen (0-4 jaar) nodig hebben. Je wilt werkelijk verschil maken in het leven van een kind. Het hebben van een VVE certificaat is gewenst of je bent bereid deze te behalen.

Je bent derde- of vierdejaarsstudent van een sociale HBO opleiding zoals PABO, Social Work - Kind of Jeugd of een HBO cultuur/kunst opleiding. Jij hebt jouw eigen expertise, bijvoorbeeld kunst, drama, cultuur of sport.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent een echte teamspeler; enthousiast en proactief.

Collega Sanne vertelt over haar ervaring

Play Video

Sanne: "Het is geweldig wat je met kinderen kunt bereiken; vooral als een kindje van twee jaar voor het eerst binnenkomt en dan met vier jaar vol zelfvertrouwen naar groep één gaat. Dát is wat je wilt zien."

Kom kennismaken en sfeer proeven

Heb jij zin om op ontdekkingstocht te gaan? Leuk! Dan maken wij graag kennis met jou! Nog een vraag of wil je graag meer weten? Neem (ook voor meer inhoudelijke informatie) contact op met Coby Koelewijn, via 06 25333989, onderstaand formulier of via e-mail: [email protected].

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Coby