Leestijd: 4 minuten

Omdat jij als pedagogisch medewerker meer wilt dan kinderen een leuke dag bezorgen

Samen met jou willen we ervoor zorgen dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen. Doe je met ons mee?

 

Ben jij iemand die écht het verschil wil maken in het leven van een kind? Ongetwijfeld heb jij jezelf in de afgelopen tijd wel eens afgevraagd of je huidige baan nog wel klopt met waar jij voor staat en wat je in dit vak nodig hebt. Je bent met hart en ziel bij kinderen betrokken. En je wilt daarin het beste van jezelf geven. Wij bieden je daarvoor de structuur, de faciliteiten en de visie. Wij zijn Combiwel voor Kinderen, één van de grootste kinderopvangorganisaties in Amsterdam. Met een heldere visie over wat we met jóu willen bereiken: gelijke kansen voor élk kind. En dat krijgen we sámen met jou voor elkaar.

Sanne_def stills.00_03_03_18.Still032

Wij boffen met jou als collega!

Je gaat deel uitmaken van een team met enthousiaste medewerkers die allemaal het talent hebben om iets extra’s in te brengen. Zo zingen we veel en maken we muziek met kinderen, besteden we aandacht aan cultuur, wordt er veel bewogen of gesport met de kinderen en wordt er aandacht besteed aan een gezonde leefstijl.

Je komt te werken binnen een stabiele, warme en betrokken organisatie waar echt naar jou wordt geluisterd. En met alle ruimte voor maximale ontwikkelingsmogelijkheden binnen én buiten je vakgebied.

Contract voor één jaar

Daarna mogelijkheid voor contract voor onbepaalde tijd. Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, fietslease en eindejaarsuitkering van 3%

Salaris

De functie is ingedeeld in schaal 6 (minimaal € 2.385,- maximaal € 3.192,- o.b.v. 36 uur per week) volgens de CAO Kinderopvang.

Betrokken organisatie

Je komt te werken bij een warme en betrokken organisatie waar je alle vertrouwen krijgt

Ruimte voor jouw ideeën

Je krijgt de ruimte voor je ideeën over werken met kinderen en om aan de slag te gaan met jouw talent

Onze locaties

Samen met je collega’s ben je als pedagogisch medewerker verantwoordelijk voor de liefdevolle opvang, verzorging, ontwikkeling en begeleiding van kinderen.

Er is nauw contact met de ouders of opvoeders van de kinderen. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van ons pedagogisch beleid en kunt meedenken over de communicatie en PR voor je locatie. Naast de afstemming en samenwerking met je directe collega’s, werk je ook nauw samen met zorgcoördinatoren, pedagogisch coaches en anderen.

Verder zorg je samen met je team voor een fijne, inspirerende werkomgeving en het geeft je energie om met de kinderen fantastische en leerzame avonturen te beleven. Allemaal omdat je ernaar streeft dat kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen. Je droomt groots, net zoals wij!

Bekijk hiernaast onze vacatures op verschillende locaties in Amsterdam Noord, Zuid en West.

Voorschool Houthaven is gelegen aan de oevers van het IJ, in een prachtig nieuw gebouw, waarin ook de basisscholen De Spaarndammerhout en Onze Amsterdamse School zijn gehuisvest.

 • Veel aandacht voor taalontwikkeling van de kinderen en aan de emotionele en sociale ontwikkeling;
 • Volop mogelijkheden om te bewegen, ontdekken en samen spelen;
 • Er wordt gewerkt volgens de principes van de pedagogische visie van Emmi Pikler;
 • Gezond eten en drinken, met name fruit!

Kinderdagverblijf Bekkers is gevestigd in Amsterdam Noord en maakt onderdeel uit van Kindcentrum Bekkers. Net als in de voorschool wordt er binnen onze hele dagopvang peutergroep ook ‘methodisch’ met de kinderen gewerkt.

Er wordt gewerkt volgens de methode ‘peuterplein’ en er wordt gebruik gemaakt van ‘woorden in de weer’. In de ochtend wordt dus dezelfde methodiek ingezet en in de middag kunnen de peuters én kleuters (1-4 jaar) samen spelen op het speel/leerplein.

 

 • Breed aanbod aan activiteiten gericht op kunst en cultuur;
 • Genoeg ruimte om buiten te sporten en te spelen;
 • Talenten ontwikkelen en plezier maken;
 • Gevarieerd eten, met name lekker veel groente en fruit;
 • 3 dagen beschikbaar (maandag, dinsdag en donderdag

Samen voor onze Amsterdammertjes!

Wij hebben één droom: Onze Amsterdammertjes in Amsterdam Noord, Zuid en West zo goed mogelijk voorbereiden op een mooie toekomst met gelijke kansen. Allemaal omdat je ernaar streeft dat kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen. Zet jij samen met ons een extra stap voor onze Amsterdammertjes? Dan pas jij perfect bij ons!

 • Pedagogisch onderlegd en in het bezit van een gericht HBO diploma;
 • Sociaal en communicatief sterk;
 • Zelfstandig maar kunt ook goed samenwerken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Bereid de scholing HBO'er als coach te volgen.
 • 18 - 24 uur per week beschikbaar

Voorschool Houthaven is gelegen aan de oevers van het IJ, in een prachtig nieuw gebouw, waarin ook de basisscholen De Spaarndammerhout en Onze Amsterdamse School zijn gehuisvest.

 • Veel aandacht voor taalontwikkeling van de kinderen en aan de emotionele en sociale ontwikkeling;
 • Volop mogelijkheden om te bewegen, ontdekken en samen spelen;
 • Voldoende uitdagend speelmateriaal;
 • Gezond eten en drinken, met name fruit;
 • Je bent beschikbaar van ma t/m vrijdag;;

Dit breng jij mee

Je bent in het bezit van een diploma (MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang. Wil je weten of jouw diploma voldoet? Check dit op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Kennis, inzicht en vooral gevoel voor wat kinderen (0-4 jaar) nodig hebben. Je wilt werkelijk verschil maken in het leven van een kind. Het hebben van een VVE certificaat is gewenst of je bent bereid deze te behalen.

Je bent derde- of vierdejaarsstudent van een sociale HBO opleiding zoals PABO, Social Work - Kind of Jeugd of een HBO cultuur/kunst opleiding. Jij hebt jouw eigen expertise, bijvoorbeeld kunst, drama, cultuur of sport.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent een echte teamspeler; enthousiast en proactief.

Collega Sanne vertelt over haar ervaring

Play Video

Sanne: "Het is geweldig wat je met kinderen kunt bereiken; vooral als een kindje van twee jaar voor het eerst binnenkomt en dan met vier jaar vol zelfvertrouwen naar groep één gaat. Dát is wat je wilt zien."

Kom kennismaken en sfeer proeven

Heb jij zin om op ontdekkingstocht te gaan? Leuk! Dan maken wij graag kennis met jou! Nog een vraag of wil je graag meer weten? Neem (ook voor meer inhoudelijke informatie) contact op met Coby Koelewijn, via 06 25333989, onderstaand formulier of via e-mail: [email protected].

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Coby