Leestijd: 2 minuten

Gezellige BSO (4 - 12 jaar) in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een BSO in Amsterdam om jouw kind op te vangen buiten schooltijd? Bij Combiwel voor Kinderen hebben we buitenschoolse opvanglocaties (BSO) in Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid of Amsterdam West.

 

Zoek je een BSO in Amsterdam?

Na schooltijd, op de vrije middagen en in de schoolvakanties zorgen wij dat je kind veilig en met plezier wordt opgevangen. Je kind heeft een eigen BSO ruimte waar ze gezamenlijk iets eten en drinken en de kinderen hun verhaal kunnen vertellen.

Meer zelfvertrouwen

Vervolgens kunnen de kinderen zelf hun eigen activiteiten kiezen. De pedagogisch medewerkers stimuleren de zelfstandigheid van jouw kind en dat geeft ze zelfvertrouwen. Zij moedigen aan om samen te knutselen, gezellig te koken, huiswerk te maken of te timmeren. Wil jouw kind lekker buiten sporten en ravotten? Of juist liever even helemaal niks? Dat kan allemaal.

Ook tijdens schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties kunnen de kinderen extra genieten van de fijne activiteiten. Actieve uitstapjes, leuke workshops, lekkere gerechten maken en excursies. Wij organiseren veel uitdagende activiteiten binnen en buiten en we trekken graag de natuur in.

Gezellige verzamelplek van kinderen uit de buurt

Onze buitenschoolse opvanglocaties in Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid of Amsterdam West zijn een gezellige verzamelplek van kinderen uit de buurt. Kinderen maken hier nieuwe vrienden en beleven samen leuke avonturen.

Schrijf je direct in

Kom snel eens kijken bij één van onze locaties in Amsterdam door hiernaast een rondleiding aan te vragen. Of schrijf je direct in.

 

Vraag een rondleiding aan

Als je geïnteresseerd bent, kun je een bezoekje brengen aan de locatie. Om een afspraak te maken gebruik je dit inschrijfformulier.

icoon-binnenkijken-buitenschoolseopvang

Onze BSO's in beeld