Gezellige BSO (4 - 12 jaar) in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een BSO in Amsterdam om jouw kind op te vangen buiten schooltijd? Bij Combiwel voor Kinderen hebben we buitenschoolse opvanglocaties (BSO) in Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid of Amsterdam Nieuw West.

Na schooltijd, op de vrije middagen en in de schoolvakanties zorgen wij dat je kind veilig en met plezier wordt opgevangen. Je kind heeft een eigen BSO ruimte waar ze gezamenlijk iets eten en drinken en de kinderen hun verhaal kunnen vertellen. Vervolgens kunnen de kinderen zelf hun eigen activiteiten kiezen. De pedagogisch medewerkers stimuleren de zelfstandigheid van jouw kind en dat geeft ze zelfvertrouwen. Zij moedigen aan om huiswerk te maken, samen te knutselen, gezellig te koken of te timmeren. Wil jouw kind lekker buiten sporten en ravotten? Of juist liever even helemaal niks? Dat kan allemaal.

Tijdens schoolvakanties kunnen de kinderen extra genieten van de fijne activiteiten. Actieve uitstapjes, leuke workshops, lekkere gerechten maken en excursies. Wij organiseren veel uitdagende activiteiten binnen en buiten en we trekken graag de natuur in.

Zoek je een BSO in Amsterdam? Onze buitenschoolse opvanglocaties in Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid of Amsterdam Nieuw West zijn een gezellige verzamelplek van kinderen uit de buurt. Kinderen maken hier nieuwe vrienden en beleven samen leuke avonturen. Kom snel eens kijken bij één van onze locaties in Amsterdam.

Kennis maken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking. Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Vraag een gesprek aan