Leestijd: 3 minuten

Ben je onze nieuwe BSO-medewerker?

Ben je de BSO-medewerker die écht het verschil wil maken in het leven van een kind?

 
BSO_def stills.00_01_45_03.Still026

Ben je de BSO-medewerker die écht het verschil wil maken in het leven van een kind? Ongetwijfeld heb jij jezelf in de afgelopen tijd wel eens afgevraagd of je huidige baan nog wel klopt met waar jij voor staat en wat je in dit vak nodig hebt. Je bent met hart en ziel bij kinderen betrokken. En je wilt daarin het beste van jezelf geven. Wij bieden je daarvoor de structuur, de faciliteiten en de visie. Wij zijn Combiwel voor Kinderen, één van de grootste kinderopvangorganisaties in Amsterdam. Met een heldere visie over wat we met jóu willen bereiken: gelijke kansen voor élk kind. En dat krijgen we sámen met jou voor elkaar.

Wat maakt ons jouw nieuwe werkgever?

We maken van elke dag een feest samen met de kinderen en de gezelligste collega's. Werken bij de BSO is voor jou een droombaan waarin jij helemaal in jouw element bent! De belangrijkste boodschap die jij de kinderen meegeeft is dat plezier bij elke activiteit voorop staat. Wij boffen met jou als collega, want jij laat de kinderen de beste versie van zichzelf worden. Op onze BSO locaties begeleiden wij kinderen van 4 tot 12 jaar, dit kan ook op een IKC-vestiging zijn. Vanuit jouw expertise bedenk je BSO-activiteiten programma’s zodat de kinderen een onvergetelijke middag beleven.

Contract voor één jaar

Daarna mogelijkheid voor contract voor onbepaalde tijd. Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitekering van 3%

Salaris 

De functie is ingedeeld in schaal 6 (minimaal € 2.385,- maximaal € 3.192,- o.b.v. 36 uur per week) volgens de CAO Kinderopvang

Betrokken organisatie

Bij een warme en betrokken organisatie waar je alle vertrouwen krijgt

Ruimte voor jouw ideeën

Je krijgt ruimte voor je ideeën over werken met kinderen en om aan de slag gaan met jouw talent

 

Solliciteer direct

Je begeleidt een aantal individuele kinderen in de groep en daarnaast bedenk je BSO-activiteitenprogramma’s (die vaak trouwens in het verlengde liggen van wat kinderen overdag op school aangeboden krijgen).

Je hebt ook feeling met datgene wat voor jouw kinderen belangrijk is. Dat kan van alles zijn. Van dansen tot knutselen. Van sport tot toneel. Van binnen- tot buitenactiviteiten.

Bekijk hiernaast onze vacatures op diverse locaties in Amsterdam Noord, Zuid en West.

Als BSO medewerker in de Invalpool ben je een spin in het web voor de organisatie en maak je echt het verschil.

Zo val je in op een van onze buitenschoolse opvang locaties en vervang je daar de vaste kracht waar nodig. Je bent flexibel inzetbaar en zit nergens aan vast. Je kan zelf bepalen hoeveel uren je inzetbaar bent, waar en wanneer je wil werken.

Onze nieuwe locatie Zilverberg heeft een prachtige, grote natuurtuin (1.500m2) waarin kinderen (4-13 jaar) kunnen genieten van buiten zijn. Deze nieuwe, groene locatie is goed bereikbaar, lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer.

 

  • Breed aanbod aan activiteiten gericht op kunst en cultuur;
  • Genoeg ruimte om buiten te sporten en te spelen;
  • Onze BSO ruimten zijn allemaal thematisch ingericht. Kinderen kunnen zelf kiezen wat zij willen doen;
  • 3-4 middagen per week;
  • Gevarieerd eten, met name lekker veel groente en fruit;

In de Banne in Amsterdam Noord is BSO De Botteloef gelegen. In hetzelfde gebouw is ook basisschool De Botteloef gehuisvest. Dit is een kleinschalige buurtschool, ruim opgezet en met veel groen.

 

  • Jij draait er je hand niet voor om, om leuke en uitdagende activiteiten te bedenken voor kinderen van 4-13 jaar.
  • Er is een breed aanbod aan activiteiten gericht op kunst en cultuur; zo is er een atelier waar ze kunnen schilderen en knutselen en er is een theater waar de kinderen los kunnen gaan met hun fantasie.
  • De Botteloef BSO biedt voldoende buitenruimte met veel groen om te kunnen sporten of om even lekker te ravotten met elkaar;
  • Gevarieerd eten, met name lekker veel groente en fruit!
  • Minimaal 20 uur per week beschikbaar

Dit breng jij mee

Een passende opleiding (minimaal mbo-3). Je bent derde- of vierdejaarsstudent van een sociale HBO opleiding zoals PABO, Social Work - Kind of Jeugd of een HBO cultuur/kunst opleiding. Wil je weten of jouw diploma voldoet? Check dit op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang.

Je bent betrokken en je weet kinderen moeiteloos te betrekken bij activiteiten

En waarmee je een werkelijk verschil kunt maken in het leven van een kind

Sonja vertelt over haar ervaring

BSO
Play Video

Sonja: "Het is vooral heel leuk als kinderen al heel jong weten wat ze willen. En om vervolgens te zien wat wij kunnen doen om ze die kant verder op te helpen."

Kom kennismaken en sfeer proeven

Hoe zou je het liefst met ons willen kennismaken? Koffie met een toekomstige collega of een leuk gesprek met een leidinggevende? Een dagje meedraaien? Laat het ons weten. Neem (ook voor meer inhoudelijke informatie) contact op met Coby Koelewijn, via 06 25333989, onderstaand formulier of via e-mail: [email protected].

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Coby