Professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding

Wij zijn een maatschappelijke organisatie voor kinderopvang en voorscholen. Het draait bij ons om professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding voor kinderen en ouders/verzorgers. Met veel ervaring, doordachte pedagogische uitgangspunten en een flexibele organisatie kunnen wij inspelen op de individuele behoefte van de ouders van nu.

‘Spelen & Leren’ en ‘Ontdekken & Beleven’

Onze motto’s in de aanpak zijn ‘Spelen & Leren’ en ‘Ontdekken & Beleven’. We bieden kinderen avontuur op maat. Voor elke leeftijd in onze groepen bieden we materialen, speelgoed en activiteiten aan die de zintuigen prikkelen en de ontwikkeling stimuleren. We gaan veel naar buiten om te spelen en te sporten en daar waar mogelijk is er een extra aanbod met bijvoorbeeld kinderyoga of muziek.

“Spelen, ontdekken en leren, wij luisteren naar de natuurlijke behoefte van kinderen!”

Vrolijk, schoon en veilig

Onze locaties zijn vrolijk ingericht, schoon en veilig. De inrichting nodigt uit om te spelen en te leren. Met spel en verantwoord speelgoed worden de zintuigen van de kinderen geprikkeld. Met thema’s wordt aandacht besteed aan taalvaardigheid en algemene ontwikkeling.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

De medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een VOG van de overheid. Met bijscholing en trainingen volgen onze pedagogisch medewerkers de ontwikkelingen op het gebied van taal, opvoeding en verzorging. Al onze groepen worden zorgvuldig geïnspecteerd door de GGD.

Veel van onze locaties zijn gevestigd in een basisschool. Er wordt nauw samengewerkt met de schoolteams. Zo zorgen wij ervoor dat kinderen gemakkelijker starten op de basisschool.

Informatieboekje

Uitgebreide informatie over ons aanbod en over onze diensten kunt u lezen in ons Informatieboekje Combiwel voor Kinderen 2018 (klik voor download)

Wat zeggen ouders over ons?

 

“We verhuizen en zullen afscheid moeten nemen van een van de leukste KDV’s in Amsterdam. Onze kinderen hebben werkelijk een super tijd gehad, dank jullie wel!”

“Echter superblij met de leidsters en ik ben zeer tevreden over de diensten van Combiwel”

“De leidsters bieden een veilige omgeving voor ons kind en zijn altijd vriendelijk en liefdevol voor ons kind”

“Ga zo door!”

“Absoluut tevreden, mijn dochter gaat met plezier er naar toe”

“Ik wil nog even melden dat ik zeer tevreden ben over de leidsters. Mijn zoon is daar altijd met heel veel plezier! Superfijne voorschool”

“Vanaf de eerste seconde dat mijn zoontje en ik binnenliepen voelden we ons welkom, geborgen en veilig. Met pijn in mijn hart neem ik binnenkort afscheid omdat mijn zoontje naar de basisschool gaat.”

“Superjuffen! Had mij geen betere kunnen wensen. Onze dochter is stapel op ze”

Contact

Via ons handige contactformulier
of telefonisch op werkdagen
tussen 09.00 – 12.00 uur
of tussen 13.00 – 17.00 uur
t. 020 577 11 33
e. welkom@combiwelvoorkinderen.nl
Postbus 95304
1090 HH Amsterdam

Waarom kies je voor ons?

Omdat we staan voor persoonlijke aandacht, we een zorgzame en professionele organisatie zijn en we veel ervaring hebben. Kinderen staan bij ons centraal. Daardoor ontwikkelt je kind zich goed en komt het met veel plezier naar onze dagopvang, buitenschoolse opvang of de voorschool. Wij hebben vestigingen in Amsterdam Noord, Zuid en West.

Hoe zijn onze locaties?

Onze locaties zijn vrolijk ingericht, schoon en veilig. Je kind wordt uitgenodigd om te spelen en te leren. Met spel, leerzaam materiaal en speelgoed prikkelen wij de zintuigen van je kind. In veel van onze locaties wordt nauw samengewerkt met de schoolteams van basisscholen. Zo zorgen wij ervoor dat je kind een gemakkelijke start heeft op de basisschool.

Hoe worden we gecontroleerd?

Onze groepen worden zorgvuldig geïnspecteerd door de GGD. Bij de locaties tref je de actuele inspectierapporten aan. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag van de overheid. Met scholing volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van opvoeding en verzorging. Op die manier garanderen wij de hoogst haalbare veiligheid.

Stap voor stap naar een plaatsing

Kennismaken of vragen?

Kennismaken? Benader voor een kennismaking de locatie van je keuze. Klik hier voor een locatieoverzicht

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel of stuur een e-mail. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 12.00 uur en tussen 13.00 – 17.00 uur. t. 020 5771133. Mail: planning@combiwelvoorkinderen.nl.

Inschrijven?

Dat gaat heel erg eenvoudig! Je kunt gebruik maken van ons handige online inschrijfformulier. Open het inschrijfformulier.

Lukt het niet op de computer? Neem dan contact met ons op! Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 12.00 uur en tussen 13.00 – 17.00 uur t. 020-5771133. Mail: planning@combiwelvoorkinderen.nl.

Aanbieding plaats?

Snel na je inschrijving hoor je welk aanbod wij kunnen doen. Accepteer je het aanbod, dan maken wij de overeenkomst op en informeren wij je over de wijze van betalen. Daarbij krijg je tevens informatie over het aanvragen van de Kinderopvangtoeslag (alle diensten) of Gemeentetoeslag (Peutercombi voorschool).

Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief