Leestijd: 2 minuten

Deel dit artikel:

Kindcentrum De Zijderoute gestart in Bos en Lommer

Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe Kindcentrum De Zijderoute is gestart! Het kindcentrum, aan de Buskenblaserstraat, ligt vlakbij het Bos en Lommerplein. In de school zit onze voorschoolse- en buitenschoolse opvang. Samen met school zorgen wij ervoor dat jouw kind maximaal wordt ondersteund in zijn of haar talenten en ontwikkeling.

De doorgaande lijn naar de basisschool

Combiwel voor Kinderen werkt nauw samen met de basisschool. De voorschool werkt regelmatig samen met groep 1 en 2 van de basisschool. De pedagogische visie en thema’s worden op elkaar afgestemd zodat een doorgaande leerlijn gewaarborgd is.

Uitdagende BSO
Na schooltijd, op de vrije middagen en in de schoolvakanties zorgen wij dat je kind veilig en met veel plezier wordt opgevangen op BSO De Zijderoute. Hier kan je kind spelen met andere kinderen, meedoen aan toffe activiteiten of in alle rust een boek lezen. Ook gaan we graag naar buiten om te sporten of te spelen.

Bekende gezichten
Doordat Combiwel voor Kinderen pedagogisch medewerkers ook inzet op school, zien de kinderen dezelfde gezichten van jongs af aan. Hierdoor kunnen we kinderen optimaal ondersteunen in hun ontwikkeling en voelen ze zich veilig in een vertrouwde omgeving.

Dé kinderopvang van Amsterdam
Ben je op zoek naar een zorgzame, veilige en uitdagende kinderopvang voor je kind? Dan zit je goed bij Combiwel voor Kinderen. Onze deskundige pedagogisch medewerkers, coaches en samenwerkingspartners staan elke dag klaar voor de kinderen. Samen zetten wij een extra stap voor onze Amsterdammertjes!

Voor vragen over Kindcentrum De Zijderoute of een vrijblijvende rondleiding, neem contact op met [email protected] of per telefoon 020 577 11 33 .

Deel dit artikel:

Relevant nieuws

Spelend- en bewegend leren thuis voor ouders

Leestijd: < 1 minuut Bewegend leren is effectief. Het zorgt voor een betere doorbloeding van de hersenen, wat het…

Lees meer   

Dag van de Voorschool – woensdag 17 april 2024

Leestijd: < 1 minuut Op woensdag 17 april vindt de jaarlijkse Dag van de Voorschool plaats. Op deze open…

Lees meer   

Activiteiten inspiratie voor de extra lange kerstvakantie

Leestijd: 2 minuten Een extra week vakantie voor de BSO kinderen. De één zal een gat in de…

Lees meer   

Wijziging rekeningnummer vanaf 1 januari 2022

Leestijd: < 1 minuut Per 1 januari 2022 wijzigt het rekeningnummer van Combiwel voor kinderen. De laatste automatische incasso…

Lees meer   

logo-combiwel-voor-kinderen