januari, 2019

23jan09:3012:00Dag van de Voorschool AmsterdamOpen dag bij onze Peutercombi voorscholen

Meer

Details activiteit

Op woensdag 23 januari is er op onze Peutercombi voorscholen ‘OPEN DAG’. Je bent van harte welkom om tussen 10.00 – 12.00 uur een van onze locaties te bezoeken. Je krijgt informatie over ‘Spelen & Leren’ voor je kind en over de kosten en vergoedingen (alle ouders hebben recht op een toeslag!). Als je direct inschrijft, krijg je een leuk cadeautje voor je kind (zolang de voorraad strekt).

Klik hier en zoek een locatie in je buurt!

Wat is de Peutercombi voorschool?
Onze Peutercombi voorscholen bereiden kinderen voor op de basisschool, zodat zij een goede start hebben. Dat doen we met ‘Spelen & Leren’, zodat de kinderen ook veel plezier hebben. Want een kind dat plezier heeft, ontwikkelt zich goed. De Peutercombi voorschool is voor peuters van 2 tot  4 jaar. Er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen en bewegen. Het programma en de werkwijze van de voorschool sluiten aan bij het programma en de werkwijze in groep 1 en 2. Hierdoor is voor uw kind de overgang naar de basisschool makkelijker.

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

X

Wil je de beste website ervaring? Accepteer dan onze cookies. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie?
Laat ze dan uit staan. Hier vind je onze Cookieverklaring & Privacyverklaring.