IJdoorn (Peutercombi voorschool)

Kinderopvang IJdoorn in Amsterdam Noord voor 2 – 4 jarigen

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op Peutercombi voorschool IJdoorn. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. Onze Pedagogisch Medewerkers op de groep zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden ‘avontuur op maat’, met aantrekkelijke activiteiten en leerzame thema’s.

Er zijn (per 1 juli 2018) twee groepen die vijf uur per dag open zijn, vijf dagen per week, 52 weken per jaar, dus ook in de vakanties. De openingstijden zijn 08.30 – 13.30 uur.

Je komt in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag. Deze toeslagen zijn gebaseerd op de hoogte van het (gezins)inkomen.
Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief

Samenwerking met basisschool De IJdoorn

We werken samen met basisschool de IJdoorn. De methode voor de ontwikkeling van de kinderen sluit goed aan op deze school, je kind kan er op tijd gaan wennen en we zorgen voor een warme overdracht naar de school. Daardoor is het overstappen naar de basisschool voor je kind makkelijker. Overigens kun je ook kiezen voor een andere basisschool, daar ben je vrij in.

Spelend leren met Piramide

De kinderen kunnen zich optimaal ontwikkelen door middel van het Piramide themaprogramma. Dit programma loopt door naar de onderbouw op school. De Piramide methode gaat uit van de gedachte dat kinderen zich goed ontwikkellen door contact met de medewerkers en met andere kinderen. Er wordt veel aandacht besteed aan taal en andere vaardigheden.

De locatie

De voorschool heeft een ruim lokaal waar de peuters naar hartenlust kunnen spelen en leren. De ruimte is ingedeeld in hoeken: leeshoek, poppenhoek, bouwhoek en de knutselhoek. Er is een mooi speelplein om te spelen op veilige speeltoestellen en met veilig speelmateriaal. Vanzelfsprekend is er een zandbak.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.
Let op: de ingang van de voorschool is aan de kant van de Beemsterstraat!

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Gegevens

  •   Alkmaarstraat 14, 1024 TT Amsterdam
  •   020-6363914
  •   268960604 (LRKP-nummer)
  •   vve.ijdoorn-3@combiwel.nl
  •   Inspectierapport
  • Peutercombi voorschool
  • Stadsdeel Noord
  • 5 uur open
  • 52 weken open
  • 08.30 – 13.30   

Kaart