Buitenschoolse opvang voor kinderen van de School of Understanding West

Combiwel voor kinderen verzorgt in kindcentrum De Potgieter de buitenschoolse opvang voor de School of Understanding West. De opvang sluit goed aan op het levenshoudinggerichte onderwijs van de School of Understanding. Zo zal de opvang aandacht besteden aan de levenshouding van de kinderen en worden kinderen gestimuleerd zich te ontplooien en vooral zelf hindernissen te nemen. Deze buitenschoolse opvang is uitsluitend voor leerlingen van de School of Understanding West. Onderaan vindt u het inschrijfformulier buitenschoolse opvang School of Understanding West. Gaat uw kind naar een andere school in stadsdeel West? Kijk dan op de website van Combiwel voor informatie over onze opvangmogelijkheden.

‘Beleven en ontdekken’ op kindcentrum De Potgieter

Het hele jaar door organiseren we op de buitenschoolse opvang activiteiten voor de kinderen. Er is een aanbod met onder andere toneelspelen, koken, schilderen, fotograferen, gamen, muziek en tuinieren in de moestuin. Zo is er van alles te ontdekken en beleven op De Potgieter. We beschikken bijvoorbeeld ook over een gymzaal waar een sportleraar twee keer per week georganiseerde bewegingsactiviteiten aanbiedt. Uw kind kiest zelf en heeft ook voldoende tijd en ruimte op de opvang om zich terug te trekken om activiteiten voor zichzelf te doen.

Combiwel voor kinderen

Bij Combiwel voor kinderen staat uw kind centraal. We zijn een zorgzame en professionele organisatie met veel ervaring. Bij ons kan uw kind zich ontspannen, spelen met andere kinderen, deelnemen aan activiteiten of de keuze maken iets voor zichzelf te doen. Onze opvang in de Potgieter sluit goed aan op de filosofie en de pedagogische uitgangspunten van de School of Understanding West. Wij stemmen onze werkwijze goed af met het team van de school. Zo zorgen wij er voor dat uw kind(eren) met veel plezier naar school en naar de opvang gaat. Naast het verzorgen van de opvang voor de School of Understanding, heeft Combiwel ook op andere plekken in de stad kinderopvang en voorscholen. Lees meer op de website van Combiwel voor kinderen.

School of Understanding

De School of Understanding is een heel bijzondere school. Met de opening van de eerste vestiging in Amstelveen (2015) en tweede vestiging in Amsterdam West (2016) is een nieuw type basisschool geboren. Bij de School of Understanding gaat het onderwijs veel verder dan de beheersing van basisvaardigheden. De wereld verandert razendsnel en de tijd van nu vraagt om een andere aanpak. Een aanpak waarmee de School of Understanding het onderwijs meer laat aansluiten bij de maatschappelijke behoeften en wensen van ouders en kinderen. De levenshouding van het kind staat centraal en de focus ligt op: Wie word je? in plaats van: Wat weet je? Daarom leren kinderen om zelfbewust in het leven te staan en worden zij uitgedaagd om de eigen unieke talenten en kwaliteiten tot bloei te brengen. Lees meer op de website van de School of Understanding.


U kunt zich hier alleen inschrijven als uw kind al is ingeschreven op de School of Understanding West. Gaat uw kind naar een andere school in stadsdeel West? Kijk dan op de website van Combiwel voor informatie over de reguliere buitenschoolse opvang.

Klik HIER voor informatie over onze uurtarieven, onze contractvormen en over de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst.


Gegevens kind


Gegevens van Verzorger 1

De door u gegeven informatie bij de inschrijving betreffende de burgerlijke staat en de daarmee samenhangende informatieplicht maakt dat de organisatie op geen enkele wijze verantwoordelijk is bij plaatsing van uw kind wanneer u zich niet houdt aan deze informatieplicht.

U ontvangt op dit e-mailadres een bevestiging van uw inschrijving.


Gegevens van Verzorger 2 (optioneel)

De door u gegeven informatie bij de inschrijving betreffende de burgerlijke staat en de daarmee samenhangende informatieplicht maakt dat de organisatie op geen enkele wijze verantwoordelijk is bij plaatsing van uw kind wanneer u zich niet houdt aan deze informatieplicht.

Uw gegevens zullen worden behandeld en bewaard conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Er zal geen informatie aan derden verstrekt worden. Het formulier wordt via een beveiligde verbinding verzonden.
Een moment geduld aub.
X

Wil je de beste website ervaring? Accepteer dan onze cookies. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie?
Laat ze dan uit staan. Hier vind je onze Cookieverklaring & Privacyverklaring.