Binnenkijken bij:

De Haven voor 2 – 4 jarigen (Voorschool)

(Voorschool)

IJzerwerkerstraat 5 (1033 JR Amsterdam Noord) 8.45 - 14.30 uur 43 weken open

Openingsdatum 10 april

Op  onze nieuwe locatie de Haven zijn twee groepen voor kinderen van 2-4 jaar die een extra ondersteuningsbehoefte hebben. De groepen zijn gehuisvest bij SKO de Haven van Cordaan in Amsterdam Noord. Dit geeft extra mogelijkheden: we kunnen gebruik maken van de extra speel- en ontwikkelruimtes en de grote tuin en we kunnen wandelen in de rustige omgeving. Dit geeft veel mogelijkheden om de kinderen te bieden wat ze nodig hebben. Op vrijdag gaan we ouder- en kind bijeenkomsten organiseren

 

De Haven – groep de Zee
Op deze groep werken twee medewerkers van Combiwel voor Kinderen. Kinderen die hier geplaatst worden staan doorgaans op de wachtlijst voor jeugdzorg, of hebben de verwachting dat zij doorstromen naar jeugdzorg. In een kleine groep van 6 kinderen krijgen zij alle aandacht die zij verdienen.

De Haven – groep de Oceaan
Deze groep is bedoeld voor kinderen, waarbij de onderliggende oorzaak nog onduidelijk is. Deze groep is een unieke samenwerking tussen kinderopvang en jeugdzorg. Op de groep werkt een pedagogisch medewerker vanuit de kinderopvang en een gespecialiseerde leidster vanuit de specialistische kinderopvang van Cordaan jeugd. De opvang is in een kleine groep van 7 à 8 kinderen.

 

Voor beiden groepen geldt dat spelen, leren, ontdekken en beleven centraal staat. De groep is rustig en gezellig ingericht, we bieden activiteiten aan om de zintuigen te prikkelen en de ontwikkeling te stimuleren. We werken met een vast dagprogramma, rekening houdend met de behoefte van het individuele kind.

De basis is kinderopvang, dit betekent dat u een ouderbijdrage naar inkomen betaalt. Voor de extra ondersteuning van Cordaan heeft uw kind een perspectiefplan nodig. Dit plan wordt gemaakt door de Ouder- en Kind adviseur in uw wijk.

 

Aanmelding voor deze groep verloopt via het Ouder- en Kind team.

Op deze groepen is een keuze uit:

  • Plaatsing op maandag en dinsdag óf
  • Plaatsing op woensdag en donderdag

Adres

De Haven voor 2 – 4 jarigen (Voorschool)
Voorschool
IJzerwerkerstraat 5
1033 JR Amsterdam
Stadsdeel Noord

Contact opnemen


Schrijf je kind in
LRKP-nummer: 325547683

Praktische informatie