Leestijd: 8 minuten

Dé kinderopvang van Amsterdam

Ben jij op zoek naar een kinderopvang in Amsterdam? Bij Combiwel voor Kinderen hebben we diverse kinderopvanglocaties in Amsterdam waar kinderen enthousiast, leergierig en nieuwsgierig van worden. Onze pedagogisch medewerkers op de groep bieden kinderen avontuurlijke activiteiten en leerzame thema’s aan. Elke kinderopvanglocatie heeft een huiselijke sfeer zodat jouw kleintje zich helemaal thuis voelt.

Voor kinderopvang in Amsterdam kun je terecht bij onze locaties in Amsterdam Noord, Amsterdam West en Amsterdam Zuid. Elke kinderopvanglocatie geeft extra veel aandacht aan de ontwikkeling van 0 tot 4 jarigen. Zo kunnen zij op een speelse wijze de eerste stapjes in hun ontwikkeling zetten.

Op de kinderopvang van Combiwel voor Kinderen sluiten kinderen vriendschappen en worden ze goed voorbereid op de basisschool. Wij zorgen voor een liefdevolle, zorgzame en veilige omgeving voor jouw kind zodat jij met een gerust hart kunt werken, studeren of tijd voor jezelf kunt nemen.

Wij zijn een non-profitorganisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij streven naar kansengelijkheid voor ieder kind van 0 tot 13 jaar. Onze medewerkers staan elke dag klaar voor jouw kind om zijn of haar talenten en favoriete bezigheden te ontwikkelen.

Een goed ritme, op tijd eten, slapen én spelen zijn daarbij heel belangrijk. Zoek je een kinderopvang die rust en veiligheid biedt, maar ook de nieuwsgierigheid van jouw kind prikkelt? Kom dan snel eens kijken op een locatie van Combiwel voor Kinderen. Samen voor onze kleine Amsterdammertjes.

Sanne_def stills.00_03_03_18.Still032
Sanne_def stills.00_03_06_17.Still034
Middel 206
Middel 205
Middel 203
Middel 202

Kennis maken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking. Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Vraag een gesprek aan