BSO De Bekkers

BSO De Bekkers Amsterdam Noord-Nieuwendam

Buitenschoolse opvang is onderdeel van IKC de Bekkers. In school gebruiken we twee lokalen voor de BSO. Eén lokaal is tevens een doe-lab lokaal en nodigt uit om creatief bezig te zijn. We hebben hier een natte ruimte waar je ook proefjes kan doen. De IKC medewerker werkt zowel op school als op de BSO. Nadat je uit school komt loop je naar je eigen BSO ruimte en kan je gezamenlijk iets eten en drinken en je verhaal vertellen. Op woensdag eet je samen een broodmaaltijd.

We zijn 5 dagen in de week geopend en sluiten aan bij de tijden van school.

Ontdekken en beleven

We zorgen op onze BSO voor een gezellige en ontspannen sfeer, er is voldoende uitdagend spelmateriaal en er zijn volop mogelijkheden voor kinderen om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen. We vinden het belangrijk dat we buiten spelen, sportactiviteiten doen, moestuinen onderhouden op het buitenterrein. Bovendien kunnen we in het park en speeltuin terecht om te spelen in de wijk.

Buiten spelen, sporten en de natuur ontdekken

Onze locatie De Breek wordt omringd door een park. Dus zullen we regelmatig met de kinderen in dit park te vinden zijn. Dan gaan we sporten, activiteiten doen, lekker bewegen, spelletjes spelen en de natuur ontdekken. Daarmee zijn we echt een ‘buiten BSO’. Dit wil zeggen dat kinderen een groot deel van de tijd zal doorbrengen in de natuur. Zowel in de omliggende parken als in de naastgelegen speeltuin. Vanzelfsprekend zijn we er zelf altijd bij om op de kinderen te letten.

Gezond tussendoortje en drinken

Gezond eten en drinken is een belangrijk onderdeel van goede opvang. Daarom letten we er op dat het eten en drinken geen of weinig toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen bevatten. Verder zit er zo weinig mogelijk zout en vet in ons eten. Wij letten op of uw kind ook fruit eet en voldoende drinkt.

Contact met ouders/verzorgers

Door het geven van individuele aandacht zorgen we ervoor dat je kind door ons wordt gezien. Tijdens de dagelijkse overdracht vertellen we over de bijzonderheden van de dag. Als je vragen hebt over de opvoeding of over gedrag, proberen wij goed te adviseren. Over de algemene zaken op de groep of op de locatie worden er ouderavonden georganiseerd.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Uurtarief, contractvormen en de kinderopvangtoeslag

Klik hier voor informatie over onze uurtarieven, contractvormen en over de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst.

Gegevens

  •   Volendammerweg 160, 1024 JR Amsterdam
  •   06-33108813, telefonisch bereikbaar op vrijdag van 13.45 tot 18.00 uur
  •   145230491 (LRKP-nummer)
  •   bso.debreek@combiwel.nl
  •   Inspectierapport
  • Buitenschoolse opvang
  • Stadsdeel Noord
  • Na schooltijd & schoolvakanties
  • 52 weken open

Kaart