Leestijd: 2 minuten

Voorschoolse opvang (2 - 4 jaar) in Amsterdam voor peuters

Heb jij een peuter en wil jij jouw kleintje spelenderwijs voorbereiden op de basisschool? Bij Combiwel voor Kinderen hebben we diverse voorschoolse opvanglocaties in Amsterdam voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Voorschoolse opvang is een vorm van peuteropvang waar met een educatief programma wordt gewerkt. Dit betekent dat peuters zich spelenderwijs ontwikkelen, zelf initiatief leren nemen en zelfstandiger worden ter voorbereiding op de basisschool.

Op de voorschoolse opvang kunnen de kleintjes naar hartenlust spelen in de verschillende speelhoeken. Ze knutselen, maken muziek, lezen prentenboeken, puzzelen om de beginnende rekenvaardigheid te stimuleren en nog veel meer. De pedagogisch medewerkers begeleiden jouw peuter en leren je kind samen spelen, voor zichzelf op te komen en hulp te vragen. Hoewel de kindjes veel leren op de voorschoolse opvang, draait het nog niet om onderwijs. Kinderen moeten vooral veel spelen, ontdekken en plezier maken.

De voorschoolse opvang is er niet alleen voor kinderen van werkende ouders, maar is ook een goede keuze voor kinderen van ouders die thuis zijn. Peuteropvang is namelijk de ideale voorbereiding op de basisschool en zorgt voor een soepele, ontspannen instroom in het basisonderwijs. Zoek jij een voorschoolse opvang voor jouw peuter? Kom eens kijken bij onze voorschoolse opvang in Amsterdam.

Kennis maken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking. Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Vraag een gesprek aan