Leestijd: 2 minuten

Peuteropvang ‘Voorschool Peutercombi’

Ben jij op zoek naar een peuterspeelzaal in Amsterdam? Combiwel voor Kinderen heeft diverse peuteropvang locaties in Amsterdam West, Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid. Peuteropvang, zijn peuterspeelzalen voor kinderen van 2 tot 4 jaar, ter voorbereiding op de basisschool. Bij Combiwel voor kinderen noemen wij dit ‘Voorschool Peutercombi', met de voorschoolmethodiek.

Onze peuterspeelzaal, oftewel voorschool peutercombi is een gezellige en veilige plek waar kleine peuters uitgroeien tot jonge kleuters. Een plek waar je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen, zelf initiatief leert nemen en zelfstandiger wordt ter voorbereiding op de basisschool. Iedere dag is een nieuw avontuur en dit is de plek waar jouw kind zijn eerste vrienden maakt. Je peuter leert zingen, bewegen of samen spelletjes spelen. Er wordt gelezen, geknutseld en je dappere peuter kan zijn fantasie de vrije loop laten door lekker te spelen. De pedagogisch medewerkers begeleiden jouw peuter en leren je kind samen spelen, voor zichzelf op te komen, hulp te vragen en elkaar te helpen. Wij geven jouw peuter een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving waar ruimte is voor spannende avonturen.

Heb jij een peuter en zoek jij een peuterspeelzaal in Amsterdam die de nieuwsgierigheid van jouw kind prikkelt? Kom dan snel eens kijken op bij een voorschool peutercombi van Combiwel voor Kinderen. Een non-profitorganisatie met peuteropvang in Amsterdam West, Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid. Samen spelen voor onze kleine Amsterdammertjes.

Kennis maken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking. Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Vraag een gesprek aan