Leestijd: 2 minuten

Pedagogisch medewerkers invalpool

Zomerbaan gezocht? 

Kom invalwerk doen in onze invalpool. Super flexibel werken in de zomermaanden op onze gezellige locaties!

Combiwel voor Kinderen is een maatschappelijke organisatie voor kwalitatief verantwoorde kinderopvang, ontwikkelingsstimulering en opvoedingsondersteuning. Wij staan voor persoonlijke aandacht voor ouder en kind. Wij zijn een professionele en zorgzame organisatie met veel ervaring.

Bij ons kunnen kinderen zich goed ontwikkelen en komen zij met veel plezier naar de (halve) dagopvang, de buitenschoolse opvang, de voorschool of de spelinloop. Wij bieden een veilige, vertrouwde en inspirerende omgeving met liefdevolle begeleiding door deskundige medewerkers.

Wij denken mee met ouders die vragen hebben over opvoeding en adviseren of bieden hulp als een kind of gezin extra aandacht en begeleiding nodig heeft.

Combiwel voor kinderen is voor de uitbreiding van de invalpool op zoek naar:

Pedagogisch medewerkers invalpool

 

Algemene informatie

Als invalkracht op een voorschool, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang vervang je bij ziekte en vrije dagen de vaste kracht en werk je samen met een vaste kracht op de locatie. Elke dag is anders en je werkt elke dag met nieuwe collega’s en kinderen. Je kunt je hierdoor volop ontwikkelen en bent heel flexibel. Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent voor werk. Deze baan is dus super te combineren met studie, school of ander werk.  Combiwel heeft locaties in Amsterdam Noord, Zuid en West.

 

Functie-eisen

·        In het bezit van een voor de kinderopvang relevant MBO 4 diploma

·        Goede beheersing van de Nederlandse taal is een voorwaarde

·        Voldoen aan de Amsterdamse taalnorm

·        Sociale vaardigheden om kinderen te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren

·        Feedback kunnen geven en ontvangen

·        Belang hechten aan goede contacten met zowel ouders, collega’s als externen

·        Daadkrachtig, initiatiefrijk en flexibel

·        Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

·        Bereid zijn tot het volgen van aanvullende VVE trainingen.

 

Wat bieden wij

Een ontzettend leuke functie bij een dynamische organisatie met een informele werksfeer. De functie is ingedeeld in schaal 6 (minimum € 2.128,- tot maximum € 2.899,- bij een fulltime dienstverband) van de CAO Kinderopvang. De werkdagen zullen in overleg worden bepaald.

Informatie

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Inge Oosterlaken, leidinggevende invalpool [email protected]

 

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag bij Combiwel voor Kinderen? Reageer dan snel door jouw motivatie en CV te sturen naar [email protected] onder vermelding van vacaturenummer 37-2021.