NIEUW! Buiten BSO De Breek in Nieuwendam

Goed nieuws voor ouders in Nieuwendam! We openen een nieuwe BSO in het prachtige gebouw van Speeltuinvereniging Nieuwendam. Veel ruimte en een fantastisch fijne buitenruimte met aantrekkelijke speeltoestellen. Kinderen van de basisscholen De Piramide en Mgr. Bekkers kunnen er na schooltijd en in de schoolvakanties opgevangen worden en een mooie tijd beleven. Kinderen worden van school opgehaald en gaan veilig – onder begeleiding – naar de locatie. Zit uw kind op een andere school in Nieuwendam? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Buiten spelen, sporten en de natuur ontdekken

De Breek ligt naast een prachtig park. Dus zullen we regelmatig met uw kind in dit park te vinden zijn. Dan gaan we sporten, activiteiten doen, lekker bewegen, spelletjes spelen en de natuur ontdekken. Daarmee zijn we echt een ‘buiten BSO’. Dit wil zeggen dat uw kind een groot deel van de tijd zal doorbrengen in de natuur. Zowel in de omliggende parken als in de naastgelegen speeltuin. Vanzelfsprekend zijn we er zelf altijd bij om op uw kind te letten.

Samenwerking met BSO Mgr. Bekkers

De Breek werkt samen met de Buitenschoolse opvang Mgr. Bekkers. Kinderen kunnen op maandag, dinsdag en donderdag naar De Breek en op woensdag en vrijdag naar Mgr. Bekkers. In de schoolvakanties gaan alle kinderen naar De Breek. De aanpak van beide locaties zijn op elkaar afgestemd en er werken dezelfde medewerkers.

Klik HIER voor meer informatie over onze nieuwe buiten BSO De Breek.