Kinderdagverblijven 0 - 4 jaar
Professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding

Veilig, sfeervol, schoon en aantrekkelijk ingericht, met bekwame, liefdevolle en zorgzame medewerkers, dat kenmerkt onze kinderopvang. In West bieden we opvang voor 0 tot 4 jarigen in onze kinderdagverblijf ‘De Houthavens’ voor baby’s, dreumessen en peuters. Wij zijn het hele jaar door geopend en zorgen er voor dat je kind in een vaste groep geplaatst wordt. Zo zien de kinderen dagelijks de vertrouwde vriendjes en de gezichten van de vaste pedagogisch medewerkers. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind.

Peutercombi voorschool 2 – 4 jaar
Professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op onze Peutercombi voorscholen. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. We hebben Peutercombi voorschool groepen door de hele stad. Deze zijn vijf dagen per week, hele of halve dagen geopend.

Voordelen van Peutercombi voorscholen
 • vijf halve – of vijf hele dagen opvang
 • 52 weken, 40 of 43 weken per jaar open
 • kinderopvang met voorschool programma
 • plezier maken en spelenderwijs leren
 • sterke opstap voor de basisschool
 • tarief inclusief eten, fruit, drinken, luiers en thema-programma’s
 • recht op Kinderopvang- of Gemeentetoeslag
Recht op toeslag

Voor de Peutercombi voorschool rekenen wij een uurtarief. Dit uurtarief is inclusief het VVE-themaprogramma, drinken, eten, fruit en luiers. Op basis van de hoogte van je inkomen heb je recht op de Kinderopvangtoeslag of de Gemeentetoeslag. Je krijgt dus altijd een tegemoetkoming in de kosten. Voor gezinnen met lage inkomens zijn er extra voorzieningen, zoals een korting van 50 cent per uur en de Scholierenvergoeding.

Welke vergoeding is op mij van toepassing?
We hebben een handig schema gemaakt om te bepalen op welke toeslag je recht hebt: Klik en open het schema.

Proefberekening maken voor een indicatie van de kosten?
De gemeente heeft een handige rekentool op haar website. Bekijk tool. 

Laag inkomen?
Je hebt misschien recht op korting en op de Scholierenvergoeding: Klik voor meer informatie.

Samenwerking basisscholen

Onze Peutercombi voorscholen werken samen met de basisscholen. Het VVE-themaprogramma’s voor de ontwikkeling van de kinderen sluiten goed aan op het basisonderwijs. Daardoor is de stap naar de basisschool voor je kind makkelijker.

Contact met ouders

Tijdens de dagelijkse overdracht vertellen we je de bijzonderheden van de dag. Als je vragen hebt over de opvoeding of over het gedrag van je kind, proberen wij te adviseren of brengen we je in contact met een van onze samenwerkingspartners. Via ouderportaal Konnect houden wij je op de hoogte over de dag van je kind met foto's en berichten. Zo kun je de dag meebeleven met je kind! Ook algemeen nieuws over de opvang locatie en Combiwel voor Kinderen versturen wij via het ouderportaal.  

Buitenschoolse opvang 4 - 12 jaar
Professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding

Na schooltijd, op de vrije middagen en in de schoolvakanties (keuzemogelijkheid) zorgen wij dat je kind veilig en met plezier wordt opgevangen, kan spelen met andere kinderen of in alle rust een boek kan lezen of een spelletje kan doen. We nemen de kinderen vaak mee naar buiten om te sporten en te ravotten. Je kind wordt veilig uit school opgehaald en loopt onder begeleiding van een pedagogisch medewerker van de BSO loopt je kind dan samen met de andere kinderen naar de BSO locatie. Is het te ver om te lopen? Dan zorgen we voor vervoer met een bus(je), auto of kinderbakfiets.

Activiteiten, spelen en bewegen

We zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer, er is voldoende uitdagend spelmateriaal en er zijn volop mogelijkheden voor de kinderen om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen. We vinden het belangrijk dat we ook naar buiten gaan met de kinderen en dat we sporten of buitenspelletjes doen.

Gezond eten en drinken

Gezond eten en drinken is een belangrijk onderdeel van goede opvang. Daarom letten we er op dat het eten en drinken geen of weinig toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen bevatten. Verder zit er zo weinig mogelijk zout en vet in ons eten. Wij letten op of je kind ook fruit eet en voldoende drinkt.

Contact met ouders

Door het geven van individuele aandacht zorgen we ervoor dat kinderen door ons worden gezien. Tijdens de dagelijkse overdracht vertellen we over de bijzonderheden van de dag. Als je vragen hebt over de opvoeding of over het gedrag van je kind, proberen wij te adviseren. Over de algemene zaken op de groep of op de locatie worden er ouderavonden georganiseerd.

Uurtarieven, contractvormen en de Kinderopvangtoeslag

In onderstaand overzicht staan onze uurtarieven. Je kunt in de meeste gevallen Kinderopvangtoeslag of Gemeentetoeslag aanvragen. Hoeveel toeslag je ontvangt hangt af van de hoogte van je inkomen. Wil je weten hoeveel kinderopvang bij Combiwel voor Kinderen voor jou kost? Ga naar onze rekentool.
*(Onderstaande informatie is indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Type- en spelfouten voorbehouden)

Tarieven

Vanaf januari 2021 gelden onderstaande uurtarieven. Alle tarieven zijn inclusief maaltijden, fruit, gezonde tussendoortjes en drinken. Feestdagen en aangekondigde sluitingsdagen zijn in het tarief verwerkt. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor de uren van de plaatsingsovereenkomst. De verschillen tussen de uurtarieven van locaties komen voort uit de werkelijke kosten die gemaakt worden om de opvang conform de Wet Kinderopvang aan te kunnen bieden.

(*We spreken over bruto uurprijzen, want door toeslagen is de netto uurprijs (dat wat het werkelijk kost) meestal lager)

Bruto* uurprijs Buitenschoolse Opvang

 • BSO 52 weken contract (zie onder) per uur: € 7,78 
  Het meest complete pakket. Het biedt opvang in alle schoolweken en tijdens schoolvakanties. Studiedagen zijn niet meegenomen in dit contract.
 • BSO 40 weken contract (zie onder) per uur: € 8,17
  Dit contract biedt opvang gedurende alle schoolweken, maar niet tijdens vakanties en niet op studiedagen.

Het is mogelijk om opvangdagen tijdens studiedagen aan te vragen, als het voor ons mogelijk is om dit te organiseren kan hiervoor een extra dag gekocht worden. U hoort dit uiteraard op tijd.  


Kinderopvangtoeslag via Belastingdienst

Gaat je kind naar de opvang en je studeert of werkt (beiden)? Dan kun je maandelijkse Kinderopvangtoeslag ontvangen via de Belastingdienst. Er zijn wel een aantal voorwaarden. Kijk voor meer informatie op: de website van de Belastingdienst.
(Let op: Gaat je kind naar de Peutercombi voorschool en kom je niet in aanmerking voor de Kinderopvangtoeslag, dan kun je de Gemeentetoeslag krijgen. Zie onder.)

Proefberekening maken?
Klik op: proefberekening.

Wijzigt uw inkomen?
Wijzig dan ook uw tegemoetkoming. De Belastingdienst rekent namelijk jaarlijks met u af door middel van uw aangifte.


Gemeentetoeslag voorschool, voor ouders die geen Kinderopvangtoeslag krijgen

Gaat je kind naar onze Peutercombi voorschool of naar een peutergroep op een kinderdagverblijf en heb je geen recht op de Kinderopvangtoeslag? Dan krijg je een vergoeding van de gemeente. Deze vergoeding van de gemeente is:

 • voor peuters vanaf 2 jaar oud
 • maximaal voor 16 uur per week

Proefberekening maken voor een indicatie van de kosten?
De gemeente heeft een handige rekentool op haar website
> Klik voor rekentool 2021 gemeente.

Gezinsinkomen doorgeven
Omdat wij de Gemeentevergoeding voor je aanvragen en wij deze direct in mindering brengen op de factuur, hebben wij bij plaatsing een verklaring en een bewijs van het (gezins)inkomen nodig.


Minimum inkomen en je kind zit op de voorschool? Je hebt recht op korting en scholierenvergoeding!

Korting 
Als je een minimum inkomen hebt en je kind gaat naar de voorschool, dan krijg je 50 eurocent korting per uur. Om deze korting te kunnen geven vragen wij je aan te tonen dat je minder dan 120% van het landelijk gemiddeld minimuminkomen ontvangt. Dat kan op twee manieren:
1. Met de Stadspas van je kind. Heeft de Stadspas van je kind een groene stip, dan heb je recht op de korting. Wij vragen dan om een kopie van de stadspas (voor en achterkant).
2. Met de IB verklaring van de Belastingdienst. Deze kun je op de website van de Belastingdienst opvragen.

Extra scholierenvergoeding 

Gaat je peuter naar de voorschool en heb je een minimuminkomen, dan kun je van de gemeente 250 euro krijgen voor de aanschaf van spullen voor je kind of voor een sportvereniging of zwemles.
klik en lees over de scholierenvergoeding


Toelichting contractvormen Buitenschoolse Opvang

 • 52 weken contract
  Het meest complete pakket. Het biedt opvang in alle schoolweken en op vakantie- en schoolloze dagen. Studiedagen zijn niet meegenomen in dit contract.
 • 40 weken
  Dit contract biedt opvang gedurende alle schoolweken, maar niet op schoolloze dagen, niet in de vakanties en niet voor studiedagen.


Sluitingsdagen

Voor een overzicht van onze sluitingsdagen en de dagen waarop wij eerder dicht gaan verwijzen wij je naar onze pagina met voorwaarden.


Hulp nodig of heb je vragen?

> Voor vragen of hulp bij het plaatsing kun je contact opnemen met onze afdeling planning, tel. 020 5771133 of stuur een bericht.

Middel 206
Middel 205
Middel 203
Middel 202

Kennis maken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking. Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Vraag een gesprek aan