Leestijd: 2 minuten
icoon-binnenkijken

Onze kinderdagverblijven in beeld

Een zorgzaam kinderdagverblijf in Amsterdam

Wil jij graag werken, studeren of tijd voor jezelf?  Kinderdagverblijf Combiwel voor Kinderen heeft diverse locaties in Amsterdam Noord, Amsterdam West en Amsterdam Nieuw-West. Elke locatie biedt jouw kind avontuurlijke belevenissen en leerzame activiteiten aan. Jouw kleintje gaat veel naar buiten en er wordt speelgoed aangeboden dat past bij de ontwikkelingsfase van je kind. Wij bieden rust en veiligheid, maar we prikkelen ook de nieuwsgierigheid van het kind. Op het kinderdagverblijf kan jouw kleintje van alles zien, horen, proeven, voelen en beleven. Op deze manier ontdekken de kinderen hun interesses en talenten.

 

Onze gediplomeerde medewerkers weten wat jouw kindje nodig heeft, zodat jouw kleine Amsterdammertje zich helemaal thuis voelt. Bij ons staat de zorg voor jouw kleintje voorop. Bij een baby houden we rekening met het ritme van thuis. Een goed ritme en op tijd eten, slapen én knuffelen is erg belangrijk voor jouw kleintje.

Het kinderdagverblijf van Combiwel voor Kinderen is een non-profitorganisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij bieden professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Zoek je een kinderdagverblijf in Amsterdam die veiligheid biedt, maar ook de talenten van jouw kleintje ontdekt? Kom dan eens kijken bij onze kinderopvang in Amsterdam Nieuw-West of kinderdagverblijf in Amsterdam West en Amsterdam Noord.  

Kennis maken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.