De spelinlopen gaan weer starten!

Wij zijn blij dat we de spelinlopen weer kunnen gaan starten! Weliswaar in kleine groepjes en met aangepaste maatregelen. Wij hanteren hierbij de richtlijnen van het RIVM en de regels van de Gemeente Amsterdam omtrent groepsactiviteiten. Meer informatie vind je in deze brief.

Gratis spelinloop voor kinderen tussen de 0 en 2,5 jaar oud
De spelinlopen van Combiwel voor Kinderen zijn voor kinderen tussen de 0 en 2,5 jaar oud. De spelinlopen zijn vrij toegankelijk en je hoeft er niet voor te betalen. In de spelinloop kunnen kinderen samen spelen en maken ouders kennis met elkaar.

Op korte termijn starten we in:

  • Zuid: de Argo en Huis van de Wijk de Pijp
  • West: Gibraltar, Jacob Maris, Wachterliedpaviljoen en mogelijk BACK.

Andere spelinlopen kunnen helaas nog niet open. Zodra dit het geval is laten we dit weten.

Belangrijk: Meld je aan!

We kunnen vanwege de anderhalve meter afstand tussen ouders werken in kleine groepjes, wat betekent dat je je van te voren dient aan te melden. Aanmelden kan bij:

  • Joelza, 06- 42360104 voor Argo, Jacob Maris en BACK
  • Aysel, 06-42360002 voor de Pijp, Gibraltar, Wachterliedpaviljoen

Richtlijnen RIVM
Ook belangrijk: kom alleen als jij of je kindje geen klachten hebben! En als er iemand in het gezin koorts of benauwdheidsklachten heeft, blijft het hele gezin binnen en mogen jullie ook niet naar de spelinloop komen.

Het is voor iedereen onwennig om op deze manier te werken, maar met elkaar zorgen we voor een veilige en verantwoorde spelinloop. Wij wensen jullie weer veel plezier bij ons op de spelinloop!