Binnenkijken bij:

Zilverberg

(Peutercombi voorschool)

 Zilverberg 68 A (1025 CJ Amsterdam Noord) 8:30 – 13:30 uur 43 weken open

Openingsdatum: 24 oktober 2022
Klimmen, klauteren, een vogeltje dat fluit, spelen in het gras en de verschillende kleuren en geuren van de wisselende seizoenen.

 
Onze nieuwe locatie Zilverberg heeft een prachtige, grote natuurtuin (1.500m2) waarin kinderen kunnen genieten van buiten zijn. Aan de hand van een vast dagritme, een leerprogramma én leuke activiteiten leren de peuters ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Binnen onze aanpak staat ‘Spelen & Leren’ en ‘Ontdekken & Beleven’ centraal. Voor elke leeftijd binnen de groep bieden we materialen, speelgoed en activiteiten aan die de zintuigen prikkelen en de ontwikkeling stimuleren. Want spelenderwijs leren is de meest natuurlijke en leuke manier!

OPENING:
Kom 24 oktober van 16.00 -17.00 uur naar de feestelijke opening met leuke kinderactiviteiten verzorgd door Natuur is een feest, een hapje en een drankje én een ontmoeting met de medewerkers.

Wil je graag eens komen kijken bij Zilverberg, heb je vragen over de opening of andere vragen? Neem contact op met Valerie: v.spanjer@combiwel.nl

Middel 206

Adres

Zilverberg
Peutercombi voorschool
 Zilverberg 68 A
1025 CJ Amsterdam
Stadsdeel Noord

Praktische informatie