Binnenkijken bij:

Zilverberg

(BSO)

 Zilverberg 68 A (1025 CJ Amsterdam Noord) 14.00 – 18:30 in schooltijden, vakanties en studiedagen van 8:00 – 18:30 52 weken open

Openingsdatum: 24 oktober 2022

Klimmen, klauteren, een vogeltje dat fluit, spelen in het gras en de verschillende kleuren en geuren van de wisselende seizoenen.  

Onze nieuwe locatie Zilverberg heeft een prachtige, grote natuurtuin (1.500m2) waarin kinderen kunnen genieten van buiten zijn. In onze veilige, uitdagende en groene omgeving krijgen kinderen van 0 – 13 jaar alle ruimte om te groeien. Uiteraard met aandacht voor ontwikkeling, gezonde voeding en natuurlijk veel spelen!

Onze BSO ruimten zijn allemaal thematisch ingericht. Kinderen kunnen zelf kiezen wat zij willen doen. Er is een gedeelte met techniek en computermateriaal maar ook kan er volop getimmerd en geknutseld worden. In de ruime tuin zijn veel mogelijkheden om avontuurlijk te spelen, te voetballen of mee te helpen in de moestuin.

OPENING:
Kom 24 oktober van 16.00 -17.00 uur naar de feestelijke opening met leuke kinderactiviteiten verzorgd door Natuur is een feest, een hapje en een drankje én een ontmoeting met de medewerkers.

Wil je graag eens komen kijken bij Zilverberg, heb je vragen over de opening of andere vragen? Neem contact op met Valerie: v.spanjer@combiwel.nl

Valerie

Middel 206

Adres

Zilverberg
BSO
 Zilverberg 68 A
1025 CJ Amsterdam
Stadsdeel Noord

Praktische informatie