Zeevaarders ochtendopvang (VSO)

Voorschoolse Ochtend Kinderopvang De Zeevaarders in Amsterdam Noord – Banne

Moet je al vroeg de deur uit voor je werk of bezigheden? Dan is de voorschoolse opvang in De Zeevaarders een mooie oplossing. Deze is er voor de kinderen die op basisschool de Zeven Zeeën zitten. Je kunt je kind dan al om 07.30 uur bij ons brengen. Wij zorgen voor een fijne start van de dag en brengen je kind op tijd naar de klas. Inschrijven voor deze opvang kan met hetzelfde inschrijfformulier als voor de BSO.

Buitenschoolse opvang De Zeevaarders

De voorschoolse ochtend opvang maakt gebruik van de ruimte van de buitenschoolse opvang De Zeevaarders

Contact met ouders/verzorgers

Door het geven van individuele aandacht zorgen we ervoor dat je kind door ons wordt gezien. Tijdens de dagelijkse overdracht vertellen we je over de bijzonderheden van de dag. Als je vragen hebt over de opvoeding of over het gedrag van je kind, proberen wij je goed te adviseren. Over de algemene zaken op de groep of op de locatie worden er ouderavonden georganiseerd.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Kinderopvangtoeslag, uurtarief en contractvormen

Klik hier voor informatie over de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst, onze uurtarieven en over de contractvormen.

Gegevens

Kaart