Peetertje (Peutercombi voorschool)

Kinderopvang in Amsterdam Zuid voor 2 – 4 jarigen

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op onze Peutercombi voorscholen. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. Onze Pedagogisch Medewerkers op de groep zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden ‘avontuur op maat’, met aantrekkelijke activiteiten en leerzame thema’s.

  • Vijf uur per dag geopend, vijf dagen per week, gedurende 40 weken per jaar (openingstijden onderaan).

Je komt in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag. Deze toeslagen zijn gebaseerd op de hoogte van het (gezins)inkomen.
Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief

Samenwerking met De Peetersschool

We werken samen met De Peetersschool. De methode voor de ontwikkeling van de kinderen sluit goed aan op deze school, je kind kan er op tijd gaan wennen en we zorgen voor een warme overdracht naar de school. Daardoor is het overstappen naar de basisschool voor je kind makkelijker. De Peetersschool heeft een continurooster, waar onze openingstijden zo goed mogelijk op aansluiten. Overigens kun je ook kiezen voor een andere basisschool, daar ben je vrij in.

De Peetersschool heeft een christelijke basis, is een zelfstandige vereniging en is kleinschalig, met maximaal 250 leerlingen. De kinderen worden van jongs af aan gevolgd met een leerlingvolgsysteem; op het gebied van kennis opdoen, de sociaal-emotionele ontwikkeling en de motoriek springt de school bij waar nodig; Ouders worden nauw betrokken en participeren actief in het schoolleven van hun kinderen; Naast het bezoeken van musea, theater en natuurgebieden, worden er met de leerlingen kerken, moskeeën, synagogen en tempels bezocht. Daarmee bieden we de kinderen een brede kijk op de maatschappij. De jaarlijkse sportdag vindt plaats in het Olympisch Stadion.

Spelend leren met Uk & Puk

Peutercombi ‘t Peetertje werkt met het voorschool thema-programma Uk & Puk. Met dit thema-programma wordt de brede ontwikkeling van kinderen spelenderwijs gestimuleerd. Er is aandacht voor de taalontwikkeling, maar ook voor de sociale, lichamelijke en creatieve ontwikkeling van je kind.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Gegevens

Kaart