Olleke Bolleke (Peutercombi)

Olleke Bolleke (Peutercombi voorschool) groep A en B

Kinderopvang Olleke Bolleke in Amsterdam Noord voor 2 – 4 jarigen

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op Peutercombi voorschool Olleke Bolleke. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. Onze Pedagogisch Medewerkers op de groep zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden ‘avontuur op maat’, met aantrekkelijke activiteiten en leerzame thema’s.

Er zijn bij Olleke Bolleke drie groepen:

 • Deze pagina gaat over de groepen A en B. Deze zijn drie uur per dag open, vijf dagen per week, 52 weken per jaar, dus ook in de vakanties. De openingstijden zijn 2 x 3 uur per dag, in een mix van ochtenden en middagen, van 08.15 – 11.15 uur  en van 11.45 – 14.45 uur.
 • De C groep is is vijf uur per dag open, vijf dagen per week, 52 weken per jaar, dus ook in de vakanties.

Je komt in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag. Deze toeslagen zijn gebaseerd op de hoogte van het (gezins)inkomen.
Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief

Samenwerking met basisschool De Satelliet

We werken samen met basisschool De Satelliet. De methode voor de ontwikkeling van de kinderen sluit goed aan op deze school, je kind kan er op tijd gaan wennen en we zorgen voor een warme overdracht naar de school. Daardoor is het overstappen naar de basisschool voor je kind makkelijker. Overigens kun je ook kiezen voor een andere basisschool, daar ben je vrij in.

Spelend leren met Uk & Puk

Je kind maakt kennis met Uk & Puk. Uk & Puk is een thema programma waar de kinderen veel door leren. Het sluit aan bij de aanpak van de basisschool De Sateliet. Dat heet “de doorgaande leerlijn”. Hierdoor maakt je kind een goede start op school. Er is aandacht voor taal, cijfers en kleuren, maar ook voor de sociale en creatieve ontwikkeling van je kind. Onze pedagogisch medewerkers observeren en begeleiden om het spel van de kinderen te verrijken en te verdiepen. Daarbij is er aandacht voor de veiligheid en de vertrouwde omgeving waarin je kind zich prettig en thuis voelt.

Ontdekken & beleven

We hebben een mooi ingericht en ruim peuterlokaal met verschillende uitdagend ingerichte speel- en ontdekhoeken. Er is bijvoorbeeld een huishoek, een ontdekhoek, een atelier en een bouwhoek. Ook is er een leeshoek waar uw kind rustig kan lezen of  kan uitrusten. De speel- en ontdekhoeken worden per thema opnieuw ingericht.

Onze locatie

Er is een buitenspeelruimte, welke we samen met de voorschool gebruiken. Er is onder andere een zandbak en er is gelegenheid om te fietsen. Daarnaast is er een variatie aan materialen die verschillende soorten spel oproepen. Zo kan je kind samen met de andere kinderen heerlijk en veilig buitenspelen.

Ouderbetrokkenheid

Er is in de school een ouderkamer waar een oudercontactmedewerker samen met ouders activiteiten organiseert of voorlichting geeft. Zo wordt je betrokken bij het onderwijs aan je kind(eren) en krijg je tips en kennis aangereikt om het onderwijs aan je kind(eren) te ondersteunen. In de ouderkamer zijn onder andere themabijeenkomsten, opvoedtrainingen en VVE  bijeenkomsten. Daarnaast zijn er bijeenkomsten met de directeur of met de ouder –en kindadviseur.

Bedankjes van ouders

Bij het afscheid van de kinderen krijgen de juffen op de A/B groep vaak leuke bedankjes en knutselwerkjes. Ouders en kinderen hebben altijd veel waardering voor de medewerkers op de groep. Hiernaast twee leuke voorbeelden daarvan. Als je er op klik worden de plaatjes groot.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Gegevens

 •   Kometensingel 52-54, 1033 BW Amsterdam
 •   020-6316364
 •   740005601 (LRKP-nummer)
 •   vve.ollekebolleke-ab@combiwel.nl
 •   Inspectierapport
 • Peutercombi voorschool
 • Stadsdeel Noord
 • 2 x 3 uur (ochtend/middag mix)
 • 52 weken open
 • 08.15 – 11.15   11.45 – 14.45   

Kaart