Mona-Liesje (Peutercombi voorschool)

Kinderopvang Mona-Liesje in Amsterdam West voor 2 – 4 jarigen

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op onze Peutercombi voorschool Mona-Liesje. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. Onze Pedagogisch Medewerkers op de groep zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden ‘avontuur op maat’, met aantrekkelijke activiteiten en leerzame thema’s.

Peutercombi voorschool Mona-Liesje is vijf uur per dag open, vijf dagen per week, 52 weken per jaar, dus ook in de vakanties. De openingstijden zijn van 8.30 – 13.30 uur.

Je komt in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag. Deze toeslagen zijn gebaseerd op de hoogte van het (gezins)inkomen.
Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief

Samenwerking met de Leonardo da Vincischool

We werken samen met basisschool Leonarco da Vinci. De methode voor de ontwikkeling van de kinderen sluit goed aan op deze school, je kind kan er op tijd gaan wennen en we zorgen voor een warme overdracht naar de school. Daardoor is het overstappen naar de basisschool voor je kind makkelijker. Overigens kun je ook kiezen voor een andere basisschool, daar ben je vrij in.

Spelend leren met het themaprogramma ‘Startblokken’

Er wordt gewerkt met het themaprogramma ‘Startblokken’. Het is een programma waarbij spelenderwijs met thema’s wordt gewerkt, met extra aandacht voor de taalontwikkeling. De thema’s zitten vol met spel in de vorm van experimenteren, ontdekken en rollenspel uit het dagelijkse leven. Er wordt kunst gemaakt, gekookt op de groep en getuinierd. Binnen elk thema wordt een passend uitstapje gemaakt zoals een bezoek aan de fietsenmaker. Daarnaast worden er elk jaar een bezoek gebracht aan de bibliotheek, aan Artis en aan het natuurbelevingspad genaamd “kabouterpad”.

Ouderbetrokkenheid

De oudercontactmedewerker organiseert in samenspraak met de ouders ouderbijeenkomsten rondom thema’s waar je kind aan werkt. Daarnaast verzorgt zij het project “uit & thuis” van Combiwel. Je krijgt vanuit uit&thuis themaboekjes met daarin activiteiten die je thuis zelf met je kind kunt gaan doen. Vanzelfsprekend zijn het themaboekjes die aansluiten op het programma van de voorschool.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Gegevens

  •   Nassaukade 342A, 1053 LW Amsterdam
  •   06-10679005
  •   165799341 (LRKP-nummer)
  •   vve.monaliesje@combiwel.nl
  •   Inspectierapport
  • Peutercombi voorschool
  • Stadsdeel West
  • 5 uur open
  • 52 weken open
  • 08.30 – 13.30   

Kaart