Kleine Gansjes (Peutercombi voorschool)

Kinderopvang de Kleine Gansjes in Amsterdam Noord voor 2 – 4 jarigen

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op onze Peutercombi voorscholen. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. Onze Pedagogisch Medewerkers op de groep zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden ‘avontuur op maat’, met aantrekkelijke activiteiten en leerzame thema’s.

  • Vijf uur per dag geopend, vijf dagen per week, gedurende 40 weken per jaar (openingstijden staan onderaan).

Je komt in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag. Deze toeslagen zijn gebaseerd op de hoogte van het (gezins)inkomen.
Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief

Samenwerking met basisscholen

We werken samen met de basisscholen. De methode voor de ontwikkeling van de kinderen is dezelfde als op de basisschool waarmee wordt samengewerkt. Daardoor is de stap naar de basisschool makkelijker. Je kind komt er dezelfde spel- en leermaterialen tegen als op de voorschool.

De locatie

De Kleine Gansjes is gehuisvest in het gebouw van speeltuinvereniging Nieuwendam. Het lokaal is verdeeld in twee ruimtes die met elkaar verbonden zijn. De grote zaal van de speeltuinvereniging wordt gebruikt als speelruimte. In het andere gedeelte staan de kasten en het hoge meubilair waar gegeten en gedronken wordt en ook geknutseld. Tevens is hier de  keuken en de natte ruimte. Naast de eigen buitenruimte, mogen we ook gebruik maken van de speeltuin om buiten te spelen. Vanzelfsprekend spelen we vaak buiten, onder andere in de mooie speeltuin.

Rondleiding?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of telefonisch een afspraak maken.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Uurtarief en toeslagen Belastingdienst of gemeente

Klik hier voor informatie over onze uurtarieven, contractvormen en over de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst.

Gegevens

Kaart