Potgieter (KDV)

Kinderdagverblijf De Potgieter Oud West

Je kunt met een gerust hart werken terwijl je kind een fijne tijd heeft in ons kinderdagverblijf. Op werkdagen kan je kind van 0 t/m 4 jaar van 08.00 tot 18.30 uur bij ons liefdevol worden opgevangen. Ons kinderdagverblijf is kleinschalig, met een baby/dreumesgroep en een peutergroep. Je kind wordt in een vaste groep geplaatst. Zo ziet je kind dagelijks de vaste vriendjes en pedagogisch medewerkers.

In Oud West, net buiten het stadscentrum, is in een ruim monumentaal schoolgebouw kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang De Potgieter gevestigd. De Potgieter is aantrekkelijk ingericht voor de verschillende leeftijden en biedt veel om je kind van alles te laten beleven en ontdekken. De sfeer is positief en de groepsleiding besteed veel aandacht aan de omgang tussen de kinderen. We bieden er een veilige basis, waar je kind zich welkom voelt.

Ontdekken & beleven

Er heerst een huiselijke sfeer en er is een vast team met ervaren pedagogisch medewerkers. Naast de groepsruimtes maken we gebruik van een speellokaal en een gezellige binnentuin. Ons motto is ‘beleven & ontdekken’. Je kind kan dan ook meedoen aan creatieve -, spel- en bewegingsactiviteiten. Twee dagen per week eten we met de kinderen een vers gekookte warme maaltijd.

Spelend leren met Uk en Puk

Kinderdagverblijf De Potgieter biedt voor peuters Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) aan. Er wordt gewerkt het thema-programma Uk en Puk. Dit is een totaalprogramma dat zich richt op de brede ontwikkeling van peuters. Spelend leren en taalontwikkeling staan voorop. Daarnaast kent Uk en Puk een speelse oriëntatie op cijfers en rekenen.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.

Inschrijven?

Voor inschrijven voor reguliere kinderdagverblijfplaatsen kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier. Wil je graag een voorschool plek voor je kind (Spelend leren met Uk en Puk, zie boven)? Neem dan contact op met onze afdeling planning en plaatsing.

Uurtarief, contractvormen en de kinderopvangtoeslag

Klik hier voor informatie over onze uurtarieven, contractvormen en over de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst.

Gegevens

  •   Potgieterstraat 34, 1053 XX Amsterdam
  •   06 38603582
  •   210538156 (LRKP-nummer)
  •   kdv.depotgieter@combiwel.nl
  •   Inspectierapport
  • Kinderopvang
  • Stadsdeel West
  • 10,5 uur open
  • 52 weken open
  • 08.00 – 18.30   

Kaart