IJplein (BSO)

De buitenschoolse opvang IJplein zit in een eigen gebouwtje naast de IJpleinschool, met een prachtig uitzicht over het IJ en omgeven door een fantastische tuin. We halen de kinderen op van de IJpleinschool en Oranje Nassauschool. Door onze samenwerking met de scholen sluiten onze activiteiten en aanpak goed aan op die van school en de voorschool. Zo krijgt uw kind de kans om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Op BSO IJplein werken vaste leidsters die samen met de kinderen leuke activiteiten ondernemen, zoals koken op woensdagmiddag. In de schoolvakanties maken we vaak uitstapjes. Bij mooi weer spelen we vooral veel buiten met uw kind op de twee speelpleinen. Onze groepsruimte is voorzien van boeken, spelletjes en spelmateriaal en we kunnen ook gebruik maken van de gymzaal en de grote hal van de school. Kortom voor ieder kind is er genoeg te spelen! Uw kind is van harte welkom op BSO IJplein.

Gezond tussendoortje en drinken

Gezond eten en drinken is een belangrijk onderdeel van goede opvang. Daarom letten we er op dat het eten en drinken geen of weinig toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen bevatten. Verder zit er zo weinig mogelijk zout en vet in ons eten. Wij letten op of uw kind ook fruit eet en voldoende drinkt.

Contact met ouders/verzorgers

Door het geven van individuele aandacht zorgen we ervoor dat uw kind door ons wordt gezien. Tijdens de dagelijkse overdracht vertellen we u over de bijzonderheden van de dag. Als u vragen heeft over de opvoeding of over het gedrag van uw kind, proberen wij u goed te adviseren. Over de algemene zaken op de groep of op de locatie worden er ouderavonden georganiseerd.

Kennismaking?

Als u geïnteresseerd bent in BSO IJplein dan kunt u een bezoekje brengen aan de locatie of telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking (zie onder de contactgegevens).

Inschrijven?

Voor inschrijven kunt u gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Uurtarief, contractvormen en de kinderopvangtoeslag

Klik hier voor informatie over onze uurtarieven, contractvormen en over de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst.

Gegevens

  •   Gedempte Insteekhaven 85, 1021 RA Amsterdam
  •   06-39717872
  •   169783819 (LRKP-nummer)
  •   bso.ijplein@combiwel.nl
  •   Inspectierapport
  • Buitenschoolse opvang
  • Stadsdeel Noord
  • Na schooltijd & schoolvakanties
  • 52 weken open

Kaart