Speelhol (Peutercombi voorschool) groep A

Kinderopvang het Speelhol in Amsterdam Zuid voor 2 – 4 jarigen

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op onze Peutercombi voorscholen. Daar komt spelen en leren samen. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. Onze Pedagogisch Medewerkers op de groep zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden ‘avontuur op maat’, met aantrekkelijke activiteiten en leerzame thema’s.

Groep A op de begane grond is tien uur per dag open, vijf dagen per week, gedurende 52 weken per jaar.
Er is ook een groep B op de eerste verdieping. Deze is vijf uur per dag geopend. Klik HIER voor meer informatie over groep B.

Je komt in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag. Deze toeslagen zijn gebaseerd op de hoogte van het (gezins)inkomen.
Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief

Spelend leren met Kaleidoscoop

Het Speelhol biedt je kind een veilige plek waar het kan groeien tot zelfstandige, evenwichtige, sociaal vaardige, tolerante en gelukkige kinderen. Binnen de veilige grenzen van de speelzaal bieden we je kind een ruimte die de zintuigen prikkelt en die je kind stimuleert om de belevingswereld te vergroten. We werken met het thema programma Kaleidoscoop, dat er van uitgaat dat kinderen spelenderwijs veel kunnen en willen leren. Het programma daagt je kind uit om zelf te kiezen wat het wil doen en dit ook vooraf te bedenken en te vertellen. Vanzelfsprekend staat

Samenwerking met Willemsparkschool en 2e Daltonschool Zuid

De Kaleidoscoop aanpak sluit goed aan bij het onderwijs op de scholen waarmee wordt samengewerkt. Dat zijn de Willemsparkschool in de Willem Witsenstraat 12 en de 2e Daltonschool in de Willem Witsenstraat 10. Beide scholen liggen op loopafstand van het Speelhol. Met de onderbouw van deze scholen zijn afspraken gemaakt over de ‘doorgaande leerlijn’ van de voorschool aanpak en je kind gaat er op tijd naar toe om kennis te maken en te wennen.

Ruime en knusse locatie met eigen buitenruimte

Het Speelhol heeft een ruim en licht eigen gebouw vlakbij het Vondelpark. De groepen zijn rijk voorzien van spel- en leermateriaal en er zijn knusse thema hoeken waar je kind naar hartenlust kan fantaseren en spelen.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent in Het Speelhol kun je een bezoek brengen aan onze locatie of telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking. Onderaan staan de contactgegevens.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Gegevens

  •   Oranje Nassaulaan 4, 1075 AN Amsterdam
  •   020-6794056
  •   641682967 (LRKP-nummer)
  •   vve.hetspeelhol@combiwel.nl
  •   Inspectierapport
  • Peutercombi voorschool
  • Stadsdeel Zuid
  • 10 uur open
  • 52 weken open
  • 08.00 – 18.00   

Kaart