Speelhol (Peutercombi voorschool)

Kinderopvang het Speelhol in Amsterdam Zuid voor 2 – 4 jarigen

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op Peutercombi voorschool ‘t Speelhol, waar spelen en leren samen komen. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. Onze Pedagogisch Medewerkers op de groep zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden ‘avontuur op maat’, met aantrekkelijke activiteiten en leerzame thema’s.

Peutercombi voorschool het Speelhol is vijf uur per dag open, vijf dagen per week, 52 weken per jaar. De openingstijden zijn van 08.30 – 13.30 uur.
(Zoek je voor je peuter hele dagen opvang? In de Lairessestraat is het Kleine Atelier. Deze locatie is tien uur per dag open.)

Je komt in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag. Deze toeslagen zijn gebaseerd op de hoogte van het (gezins)inkomen.
Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief

Spelend leren met Kaleidoscoop

Het Speelhol biedt je kind een veilige plek waar het kan groeien tot zelfstandige, evenwichtige, sociaal vaardige, tolerante en gelukkige kinderen. Binnen de veilige grenzen van de speelzaal bieden we je kind een ruimte die de zintuigen prikkelt en die je kind stimuleert om de belevingswereld te vergroten. We werken met het thema programma Kaleidoscoop, dat er van uitgaat dat kinderen spelenderwijs veel kunnen en willen leren. Het programma daagt je kind uit om zelf te kiezen wat het wil doen en dit ook vooraf te bedenken en te vertellen. Vanzelfsprekend staat

Samenwerking met Willemsparkschool en 2e Daltonschool Zuid

We werken samen met de basisscholen Willemsparkschool en de 2e Daltonschool in de Willem Witsenstraat. Beide scholen liggen op loopafstand van het Speelhol. De methode voor de ontwikkeling van de kinderen sluit goed aan op deze scholen, je kind kan er op tijd gaan wennen en we zorgen voor een warme overdracht naar de school. Daardoor is het overstappen naar de basisschool voor je kind makkelijker. Overigens kun je ook kiezen voor een andere basisschool, daar ben je vrij in.

Ruime en knusse locatie met eigen buitenruimte

Het Speelhol heeft een ruim en licht eigen gebouw vlakbij het Vondelpark. De groepen zijn rijk voorzien van spel- en leermateriaal en er zijn knusse thema hoeken waar je kind naar hartenlust kan fantaseren en spelen. We kunnen met de kinderen in een eigen veilige, omsloten buitenruimte. Daar kan je kind naar hartenlust spelen, ravotten, fietsen, klimmen en glijden. Ook kunnen ze er met zand en water spelen in de prachtige grote zandbak, die buiten gebruik altijd wordt afgedekt, dus mooi schoon is.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Gegevens

  •   Oranje Nassaulaan 4, 1075 AN Amsterdam
  •   020-6794056
  •   641682967 (LRKP-nummer)
  •   vve.hetspeelhol@combiwel.nl
  •   Inspectierapport
  • Peutercombi voorschool
  • Stadsdeel Zuid
  • 5 uur open
  • 52 weken open
  • 08.30 – 13.30   

Kaart