Potgieter (BSO)

Breek (Buiten BSO)

Buiten BSO kinderopvang De Breek in Amsterdam Noord – Nieuwendam

Een fantastische locatie! Onze buiten BSO de Breek in het prachtige gebouw van Speeltuinvereniging Nieuwendam. Veel ruimte en een fijne buitenruimte met aantrekkelijke speeltoestellen. Je kind kan er na schooltijd en in de schoolvakanties opgevangen worden en een mooie tijd beleven.

Voor Montessorischool Boven ’t IJ (kampina) en Vrije school Kairos

Kinderen kunnen worden opgehaald bij de basisscholen: Montessorischool Boven ’t IJ (locatie Kampina) en de Vrije school Kairos. Als het voor de kinderen te ver lopen is, dan worden ze opgehaald met een bus(je) of kinderbakfiets.

Samenwerking met BSO Mgr. Bekkers

De Breek werkt samen met de Buitenschoolse opvang Mgr. Bekkers. Kinderen van Mgr. Bekkers komen vaak naar De Breek om samen activiteiten te doen of in de grote en spannende speeltuin te spelen. In de schoolvakanties gaan alle kinderen naar De Breek om samen activiteiten te doen of uitstapjes te maken. De aanpak van beide locaties zijn op elkaar afgestemd en er werken dezelfde medewerkers. Klik HIER voor meer informatie over Mgr. Bekkers.

In de natuur buiten ontdekken & beleven | spelen & sporten!

De Breek ligt naast een prachtig park. Dus zullen we regelmatig met je kind in dit park te vinden zijn. Dan gaan we sporten, activiteiten doen, lekker bewegen, spelletjes spelen en de natuur ontdekken. Daarmee zijn we echt een ‘buiten BSO’. Dit wil zeggen dat je kind een groot deel van de tijd zal doorbrengen in de natuur. Zowel in de omliggende parken als in de naastgelegen speeltuin. Vanzelfsprekend zijn we er zelf altijd bij om op je kind te letten.

De locatie

De Breek is gehuisvest in het gebouw van speeltuinvereniging Nieuwendam. Het lokaal is verdeeld in twee ruimtes die met elkaar verbonden zijn. De grote zaal van de speeltuinvereniging wordt gebruikt als speelruimte. In het andere gedeelte staan de kasten en het hoge meubilair waar gegeten en gedronken wordt en ook geknutseld. Tevens is hier de  keuken en de natte ruimte. Naast de eigen buitenruimte, mogen we ook gebruik maken van de fantastische speeltuin. Mgr. Bekkers is gehuisvest in de gelijknamige basisschool. We zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer, er is voldoende uitdagend spelmateriaal en er zijn volop mogelijkheden voor je kind om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen. Er is voor je kind van alles te beleven op Mgr. Bekkers en De Breek.

Gezond tussendoortje en drinken

Gezond eten en drinken is een belangrijk onderdeel van goede opvang. Daarom letten we er op dat het eten en drinken geen of weinig toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen bevatten. Verder zit er zo weinig mogelijk zout en vet in ons eten. Wij letten op of je kind ook fruit eet en voldoende drinkt.

Contact met ouders/verzorgers

Door het geven van individuele aandacht zorgen we ervoor dat jouw kind door ons wordt gezien. Tijdens de dagelijkse overdracht vertellen we jou over de bijzonderheden van de dag. Als je vragen hebt over de opvoeding of over het gedrag van je kind, proberen wij jou goed te adviseren. Over de algemene zaken op de groep of op de locatie worden er ouderavonden georganiseerd.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent kun je een bezoekje brengen aan de locatie of (bij voorkeur) telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Kinderopvangtoeslag, uurtarief en contractvormen

Klik hier voor informatie over de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst, onze uurtarieven en over de contractvormen.

Gegevens

  •   Monnikendammerplantsoen 12A, 1023 EL Amsterdam
  •   020-6326719 ma t/m do middag, 06-34105935 ma t/m vr
  •   301832249 (LRKP-nummer)
  •   breek@combiwelvoorkinderen.nl
  •   Inspectierapport
  • Buitenschoolse opvang
  • Stadsdeel Noord
  • Na schooltijd & schoolvakanties
  • 40 weken open52 weken open

Kaart