Binnenkijken bij:

De Botteloef

(BSO)

Overslag 1 (1034 RR Amsterdam Noord) ma, di, do en vrijdag 14.30 - 18.30 uur, wo 12.30 -18.30 uur. Vakanties zijn wij open van 08.00 t/m 18.30 uur 40/52 weken open

BSO De Botteloef

In de Banne in Amsterdam Noord is BSO De Botteloef gelegen. In hetzelfde gebouw is ook basisschool De Botteloef gehuisvest waar wij als kinderopvang intensief mee samenwerken. We bieden onderwijs en opvang onder één dak. De Botteloef is een kleinschalige buurtschool, ruim opgezet en met veel groen. BSO De Botteloef biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Onze pedagogisch medewerkers helpen jouw kind om talenten te ontdekken en stimuleren om op eigen tempo te ontdekken. In hetzelfde schoolgebouw is basisschool Elif gehuisvest, als kinderen van De Botteloef geplaatst zijn en er is nog plek kunnen er incidenteel kinderen van basisschool Elif geplaatst worden.

Verder stemmen we de activiteiten af op de leeftijd en wensen van de kinderen. Zin om de handen uit de mouwen te steken bij het koken of timmeren? Of wil je juist lekker buiten even sporten en ravotten? Ook wanneer je in een creatieve bui bent kun je dit kwijt in het atelier, ons theater, een instrument bespelen of in een eigen idee. Liever even helemaal niks? Ook prima! Je moet niks, je kan veel.

Wil je graag eens komen kijken bij BSO De Botteloef? Plan hier je rondleiding!

 

Middel 206

Adres

De Botteloef
BSO
Overslag 1
1034 RR Amsterdam
Stadsdeel Noord

Contact opnemen

Bel met: 06-25583028
Mail De Botteloef
Schrijf je kind in
LRKP-nummer: 160724181

Praktische informatie