De Duurzame Ontdekbus 8-12 jaar

BSO

Max 12 kinderen

Leeftijd: 8-12 jaar

Kinderen werken met behulp van een instructie kaart zelfstandig aan duurzame proefjes. We behandelen de thema’s: energie, recyclen, voedsel en techniek met o.a. De energiefiets, bio Zeepje maken, petfles moestuin, Insectenlolly’s, aardappelplastic en héél veel meer.

De Duurzame Ontdekbus 6-7 jaar

BSO

Max 12 kinderen

Leeftijd: 6-7 jaar

Kinderen kiezen uit verschillende proefjes. Afhankelijk daarvan komen we tot twee a drie activiteiten die onder begeleiding worden uitgevoerd. We behandelen de thema’s energie, recyclen, voedsel en techniek met o.a. waterraketten schieten, recycle proefjes, de Insectenlolly , mini moestuintjes maken en meer.

De Duurzame Ontdekbus 4-5 jaar

BSO

Max 12 kinderen

Leeftijd: 4-5 jaar

Kinderen maken kennis met duurzaamheid aan de hand van de volgende workshops. Waai uit je hemd. Met de windmachine, zeilbootje maken en de waterraket.De poepfabriek. Over water en water zuiveren. Pannenkoek op pootjes. Met graan malen, boter maken en insecten. De mini moestuin. Groeit groente in de supermarkt?

De Duurzame Ontdekbus 4-12 jaar

BSO

Max 12 kinderen

Leeftijd: 4-12 jaar

Ontdekken, proefjes, zelf dingen maken en aan de slag met techniek? Wat duurzaamheid betekent ontdek je bij de Duurzame Ontdekbus. Een bus die rijdt op groen gas. Een bus waarvan de elektriciteit wordt opgewekt door een zonnepaneel. Een bus vol duurzame snufjes voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 12 jaar. Door middel van spannende proefjes…

Coleta Spelen met Ritme (dinsdag)

BSO

Max 10 kinderen

Leeftijd: 4-6, 6-13 jaar

Alleen beschikbaar op dinsdag in schoolweken Samen drummen op emmers en verschillende ritmes uitproberen, allerlei percussie instrumenten uitproberen en samen ritmes spelen en nieuwe ritmes bedenken. Hierbij wordt ook af en toe iets gezongen. Deze workshop werkt vaak ook goed bij een groep met veel drukke jongens. 

Coleta Ukelele Spelen (dinsdag)

BSO

Max 10 kinderen

Leeftijd: 6 -13 jaar

Alleen op dinsdag beschikbaar in schoolweken De kinderen maken op een speelse manier kennis met de ukelele. Alle kinderen spelen zelf op de ukelele en leren samen een liedje spelen en bedenken zelf een melodie. Deze cursus is ook te boeken als eenmalige workshop maar is het leukste in een reeks van minimaal 4. 

Neem contact op

Telefoon

Voor vragen over de activiteiten neem contact op met Iris Pereboom op: 0618966674

E-mail

i.pereboom@combiwel.nl