Leestijd: 2 minuten

Deel dit artikel:

4 leuke Sint & Piet activiteiten voor jong en oud

Leestijd: 2 minuten

Zingen voor de kachel, de spanning of er wel of niet wat in het schoentje zit en als hoogtepunt…pakjesavond! Wat een heerlijke periode voor onze kinderen, zeker in deze roerige tijden. Wil je de komende periode graag nog iets extra’s doen? Wij hebben in onze nieuwe blog allerlei leuke Sint & Piet activiteiten voor je op een rijtje gezet! Van een vrolijke muziekvoorstelling en swingen op een gezellig Sinterklaasfeest tot aan een kijkje nemen in een omgetoverde chocolade- en speculaasfabriek of de werkkamer van Sinterklaas.

1. Sint & Piet voorstelling

In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest samen met alle Hulppieten en Sinterklazen in de zaal. Dirk zingt daarbij veel bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. Het is volop swingen tijdens dit gezellige Sinterklaasfeest! 

https://zaantheater.nl/tickets/dirk-scheele-speelt-pepernotenpret/?evid=2821463809-1583420294

2. Chocolade- en speculaasfabriek
Oh kom er eens kijken, wat je allemaal kunt beleven in het Zaans Museum: Van 13 november t/m 5 december wordt het Zaans Museum omgetoverd tot de chocolade- en speculaasfabriek van Sinterklaas. Kom gezellig langs voor het leukste én smakelijkste Sinterklaasuitje!

https://zaansmuseum.nl/zien-doen/chocolade-en-speculaasfabriek-van-sint/

3. Theater Toverknol Amsterdam
Polleke en Nolleke hebben net als alle andere kinderen een verlanglijstje gemaakt voor Sinterklaas. Maar ze hebben een bijzondere wens! Boven aan hun verlanglijstje staat: ik wil hulppiet worden! Helaas kan je natuurlijk niet zo maar hulppiet worden… Van Sinterklaas moeten ze daarom eerst vijf opdrachten tot een goed einde brengen. Kunnen Polleke en Nolleke samen hun grootste wens in vervulling laten gaan?

https://www.detoverknol.nl/kindervoorstellingen-amsterdam

4. Sintfestiviteiten in Stadshart Amstelveen
In het Sinterklaas Selfiehuis kunnen kinderen zien hoe de werkkamer van Sinterklaas eruit ziet. Daarnaast kunnen ze zelf plaatsnemen achter het bureau om een brief of tekening te maken voor in het grote boek van Sinterklaas. Foto’s kunnen onder andere gemaakt worden bij de levensgrote pepernotenletters of in het pepernotenwinkeltje. Voor een heuse pietenbeleving kunnen de kinderen op het dak een cadeau in de schoorsteen stoppen. Voor de allerkleinsten is er een magneetwand waar Sint of Piet aangekleed kunnen worden. Gedurende de gehele Sintperiode is de kindertrein omgetoverd tot Pietentrein. Deze rijdt op zaterdag en zondag door het winkelcentrum.

https://www.stadshartamstelveen.nl/news-detail/Kom-naar-het-Sinterklaas-Selfiehuis-

Wij wensen jullie heel veel plezier!

Deel dit artikel:

Relevant nieuws

Spelend- en bewegend leren thuis voor ouders

Leestijd: < 1 minuut Bewegend leren is effectief. Het zorgt voor een betere doorbloeding van de hersenen, wat het…

Lees meer   

Dag van de Voorschool – woensdag 17 april 2024

Leestijd: < 1 minuut Op woensdag 17 april vindt de jaarlijkse Dag van de Voorschool plaats. Op deze open…

Lees meer   

Activiteiten inspiratie voor de extra lange kerstvakantie

Leestijd: 2 minuten Een extra week vakantie voor de BSO kinderen. De één zal een gat in de…

Lees meer   

Wijziging rekeningnummer vanaf 1 januari 2022

Leestijd: < 1 minuut Per 1 januari 2022 wijzigt het rekeningnummer van Combiwel voor kinderen. De laatste automatische incasso…

Lees meer   

logo-combiwel-voor-kinderen